ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έρχεται Αθήνα ως το Σαββατοκύριακο ο Βιγιαφάνες


Θέμα λίγων ημερών, είναι πλέον ο Βιγιαφάνες να είναι και τυπικά ξανά ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.
Ο Αργεντίνος μαζί με τον μάνατζερ του, κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που πέρασε τακτοποίησαν, όλες τις λεπτομέρειες για την λύση του συμβολαίου του με την Μαζατλάν. Έχουν εγγράφως πλέον τα χαρτιά που πιστοποιούν την λύση της συνεργασίας, καθώς και το ποσό που θα λάβει ως αποζημίωση για τα 2 έτη συμβολαίου που είχε ακόμα. Έχει τακτοποιηθεί και το πότε θα πληρωθεί το ποσό από την Μεξικανική ομάδα και πλέον για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με το τριφύλλι απομένουν λεπτομέρειες.

Ο "Βίγια" και ο δικηγόρος του περιμένουν εντός της Δευτέρας (13/07) τα τελικά συμβόλαια από τον Παναθηναϊκό, για το νέο τριετές συμβόλαιο με το τριφύλλι, στα οποία θα αποτυπώνονται αναλυτικά οι όροι της συμφωνίας των δύο πλευρών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί με το πριμ υπογραφής (που θα καλύψει ένα μέρος απ’ τα χρήματα που "χάρισε" ο Βιγιαφάνιες στη Μαζατλάν), το συνολικό ύψος των απολαβών του θα φτάσει το 1,8 εκατ. για την επόμενη τριετία, καθιστώντας τον Αργεντινό ως το πιο "ακριβό" συμβόλαιο (μαζί με τον Καρλίτος) στα πράσινα αποδυτήρια.

Εφόσον σταλούν πίσω τα συμβόλαια, ο παίχτης θα ξεκινήσει από το Μεξικό να έρθει Αθήνα. Είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους πράσινους για να διευθετηθεί το ζήτημα των εισητηρίων, αφού θα κάνει αρκετές στάσεις έως ότου φτάσει Αθήνα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

* Όσο για την προετοιμασία αυτή θα ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου για την επόμενη σεζόν, με τον Ντάνι Πογιάτος. Οι παίχτες θα έχουν 3 ημέρες παραπάνω ξεκούρασης, ενώ προγραμματίζεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας για το διάστημα 13 έως 23 Αυγούστου, μάλλον στο εξωτερικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code