Σύμφωνα με την BILD,ο Άγιαξ ελπίζει να πετύχει την επιστροφή του Ντέιβι Κλάασεν από την Βέρντερ Βρέμης αυτό το καλοκαίρι.
Η Βέρντερ Βρέμης κατάφερε να πετύχει την παραμονή της στην Bundesliga,στο μπαράζ υποβιβασμού απέναντι στην Χαϊντενχάιμ.Ωστόσο,αυτό δεν σημαίνει πως ο 27χρονος μέσος θα παραμείνει στην γερμανική ομάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της BILD,ο Άγιαξ ετοιμάζει την πρόταση του για τον Κλάασεν,η οποία θα ανέρχεται στα 8-9 εκατομμύρια ευρώ.
Η Βέρντερ Βρέμης,φαίνεται να θέλει τα διπλά χρήματα για να παραχωρήσει τον Κλάασεν.Οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας δυσκολεύουν μέχρι στιγμής την συμφωνία.Ωστόσο,εάν ο Κλάασεν θέλει πράγματι να επιστρέψει στον Αίαντα οι διαπραγματεύσεις θα συνέχιστουν με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή.
Ο Κλάασεν έχει συμβόλαιο για 2 ακόμα χρόνια με την Βέρντερ,η οποία τον απέκτησε το 2018 από την Έβερτον.
0 Σχόλια