ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και τώρα με Φράγκι και Μητσάρα ; Τί ;


Ισχυρή παρουσία φαίνεται
πως θα απαοκτήσουν οι θρύλοι του παναθηναϊκου, ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Η διοίκηση του μπασκετικού τριφυλλιού όσο να' ναι βαραίνει, αφού τα κιλά μπάσκετ των δύο προαναφερθέντων παραείναι πολλά. Πώς όμως θα βοηθήσουν πραγματικά έναν οικονομικά ανίσχυρο, σε σχέση με το πώς τον θυμούνται απ' όταν έπαιζαν, Παναθηναϊκό ; 
 Η αλήθεια είναι πως στην εποχή που διανύουμε το μπάτζετ έχει μπει στη χαμηλότερη θέση της πυραμίδας. Αποτελεί κοινώς τη βάση και παράλληλα την αρχή για το στήσιμο μιας ομάδας. 
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει 0€ στα ταμεία, αλλά δε θα κάνει εύκολα τα μεταγραφικά "μπαμ" που έκανε την προηγούμενη δεκαετία. Προσωπικά, δεν περιμένω να έρθει κάποιο μεγάλο, ακριβό όνομα, στο peak της καριέρας του, επειδή απλά θαμπώθηκε απ' την παρουσία του Διαμαντίδη εκεί.
Τι περιμένω όμως ; πολλά.
 Μήτσος και Φράγκι θα παίξουν, κατά πάσα πιθανότητα σημαντικό ρόλο, στον σχεδιασμό της ομάδας. Η κρίση τους για το ποιοι παίκτες πρέπει να συντελέσουν το νέο υλικό θα είναι κάθε άλλο παρά αμφιλεγόμενη. Περιμένω να δω καλούς, πιο "φθηνούς" παίκτες να έρχονται στην ομάδα και να κάνουν μια αξιοπρεπή πορεία…μέχρι να δημιουργήσουν οι ίδιοι το μεγάλο μπαμ.
 Η παρουσία τους, πέρα από μπασκετική, είναι και συμβολικοί. Πόσα ξόδεψε ο Παναθηναϊκός για να τους αποκτήσει αυτούς τους δύο ως παίκτες άραγε ; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση  κατ' εμέ ισοδυναμεί με τον στόχο και το πλάνο που θα έχουν στον Παναθηναϊκό. Κανείς απ' τους δυο τους δεν αποτελεί ηχηρή μεταγραφή αεροδρομίου. Και οι δυο είναι ντόπια, ελληνικά "προϊόντα" που "μεγάλωσαν" (σ)τον Παναθηναϊκό. Ένα "παιδομάζωμα" πιο…ανελέητο και μαζικό από ποτέ, σε όλη την επικράτεια της χώρας. Τη στοχευμένη και ορθή Ελληνοποίηση που (θέλει να) επιδιώκει ο Παναθηναϊκός.
Γιατί κακά τα ψέματα, ο Λεμπρόν δε θα συγκινηθεί απ' την παρουσία τους, αλλά ποιος ταλαντούχος έφηβος θα αρνηθεί να μπει στο "project" που ετοιμάζουν ; κανείς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code