ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα δεδομένα με ΟΦΗ και Σεμέντο

Προ λίγο ημερών η ομάδα της Κρήτης, γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δεν θα συνεργαστεί, την επόμενη σεζόν. 

Οι «ασπρόμαυροι» μέσα στα ονόματα των επτά ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν,ανακοίνωσαν και του Δημήτρη Μάνου, ο οποίος είναι γνωστός ότι ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που είναι δανεικός στον ΟΦΗ, είναι ο Μιγκέλ Μεγιάδο, αλλά οδεύει προς σίγουρη παραμονή, στους Κρητικούς.

Όσον αφορά την περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο, εδώ και καιρό τώρα ακούγονταν σενάρια περί φυγής του από τον ΟΦΗ και υπαρκτό ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, εκ των οποίων ήταν και ο Ολυμπιακός.

Προφανώς όμως για να μην ακούσουμε το όνομα του στην λίστα αποχώρησης, αυτό να σημαίνει ότι ίσως οι Κρητικοί, κάνουν προσπάθεια παραμονής του Πορτογάλου στην ομάδα. Να υπενθυμιστεί ότι το ποσό για να την απόκτηση του  24 χρόνου ποδοσφαιριστή από την Φουρτούνα Σίταρντ, είναι αρκετά υψηλό και είναι δύσκολο να γίνει.Η πιο πιθανή λύση που θα μπορούσε να κάνει ο ΟΦΗ, θα ήταν η επέκταση δανεισμού του, για έναν επιπλέον χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code