ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρον μεγάλων ολλανδικών ομάδων για τον Αντονούτσι


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της La Derniere Heure,η Αϊντχόφεν,η Άλκμααρ και η Τβέντε έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Μονακό,Φραντσέσκο Αντονούτσι.



Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ήταν δανεικός την περασμένη χρονιά στην Φόλενταμ και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην Β' κατηγορία της Ολλανδίας,αφού κατέγραψε 20 συμμετοχές έχοντας στο ενεργητικό του 11 γκολ και 5 ασσίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντονούτσι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες U17 και U19 του Άγιαξ από όπου και αποχώρησε το 2017 με προορισμό την Μονακό.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,η Μονακό προσπάθησε να στείλει δανεικό τον Βέλγο μεσοεπιθετικό στην Σερκλ Μπριζ κάτι το οποίο όμως αρνήθηκε ο παίκτης,καθώς ο σκοπός του είναι να κάνει ένα νέο ξεκίνημα κάπου αλλού.

Η Σταντάρ Λιέγης είχε καταθέσει επίσημη πρόταση με οψιόν αγοράς στην Μονακό,η οποία όμως απορρίφθηκε.Η προσωρινή στασιμότητα που ύπαρχει σχετικά με τον επόμενο σταθμό του Αντονούτσι έχει κινήσει το ενδιαφέρον των τριών ολλανδικών συλλόγων,καθώς πρόκειται για μία ελκυστική περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code