ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χάνει την πρώτη προπόνηση της Χρόνινγκεν ο Ρόμπεν


Απών από την πρώτη προπόνηση της Χρόνινγκεν που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα είναι ο Άριεν Ρόμπεν.



Ο 36χρονος Άριεν Ρόμπεν αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση υπογράφοντας στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του,την Χρόνινγκεν και το τελευταίο διάστημα δουλεύει πάνω στην φυσική του κατάσταση.

Ωστόσο,μετά τα πρώτα τεστ που έκανε την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε από κοινού με τους γυμναστές της ολλανδικής ομάδας να μην συμμετέχει στην πρώτη προπόνηση που θα γίνει σήμερα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Χρόνινγκεν,ο Ρόμπεν δήλωσε: Είμαστε όλοι πολύ αισιόδοξοι και θετικοί για όλο αυτό.Αυτό δεν έχει αλλάξει,αλλά είχα στο μυαλό μου να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα την Δευτέρα.Οι ειδικοί του συλλόγου με συμβούλευσαν να μην το κάνω.Θα μου άρεσε να παρουσιαστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου στην πρώτη προπόνηση την Δευτέρα,αλλά είναι πιο σημαντικό να είμαι εκεί στην αρχή της σεζόν,παρά στην πρώτη προπόνηση.

Συνέχισε λέγοντας: Θα προτιμούσαμε να κάνουμε πράγματα δύο μέρες αργότερα που θεωρούμε υπεύθυνα σε αυτό το στάδιο της δουλειάς για την επιστροφή,από το να τα κάνουμε μία μέρα νωρίτερα.Καταλαβαίνω πως θα άρεσε στους οπαδούς να με δουν στο γήπεδο την Δευτέρα,αλλά όπως νιώθω τώρα θα με βλέπουν στην αγωνιστική δράση αρκετά συχνά και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code