ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη με καλή εμφάνιση και με ανταμοιβή την δεύτερη θέση


Άρης και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης, με την Ένωση να παίρνει μία επιβλητική νίκη με 1-4.



Α Ημίχρονο:
Η ΑΕΚ δημιούργησε την πρώτη υποψία ευκαιρίας στο 3ο λεπτό, από σέντρα του Βέρντε, αλλά Ολιβέιρα και Λιβάγια δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Κουέστα. Η πρώτη κάρτα, βγήκε στον Παουλίνιο στο 7ο λεπτό για φάουλ στον Μαντσίνι. Στο 14ο λεπτό, ο Σιμόες σούταρε εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε πολύ άουτ. Στο 16ο λεπτό, ο Μάνταλος έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ αλλά η άμυνα του Άρη δήλωσε παρών και έβγαλε σε κόρνερ. Η ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς από τον Άρη, καθώς απειλούσε με κάθε τρόπο, αλλά αγνοούσε τα τελειώματα. Στο 20ό λεπτό, ο Βέρντε σούταρε, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε. Η ΑΕΚ κατάφερε στα πρώτα 25 λεπτά να συνθλίψει στην κυριολεξία τον Άρη, με τον Ολιβέιρα να ανοίγει το σκορ με σουτ στα όρια της περιοχής έπειτα από πασά του Βέρντε. Ο Άρης στην πρώτη φάση που δημιούργησε, πέτυχε γκολ με τον Γκάμα, ο οποίος σούταρε αρκετά μακριά από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα έπειτα από κόντρα στο πόδι του Τσιγκρίνσκι. Στο 43ο λετπο κεφαλιά του Μάνταλου από σέντρα τυο Λόπεζ, ο Κουέστα απέκρουσε σε κόρνερ. Από το κόρνερ, ο Κουέστα έκανε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Σβάρνα. Ο Κρίστισιτς μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά ο Κουέστα είπε και πάλι όχι. Ενώ η πολιορκία της ΑΕΚ συνεχίστηκε, καθώς ο Λόπεζ έκανε πάλι σέντρα από τα αριστερά ο Μάνταλος έκανε την κεφάλια αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Το ημίχρονο έληξε έτσι, με το σκορ ισόπαλο.

Β Ημίχρονο:
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε το πρώτο, δηλαδή με την ΑΕΚ να απειλεί την εστία του Άρη με τον Ολιβέιρα, αλλά ο Κουέστα ήταν και πάλι εκεί. Η ΑΕΚ δικαίωσε τους κόπους της με τον Ολιβέιρα στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Αρη. Ματίγια και Λόπεζ είδαν από μία κίτρινη κάρτα λόγω αψιμαχίας. Ο Σιμόες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 με σουτ εκτός περιοχής στο 62ο λεπτό. Η ΑΕΚ συνέχισε το κρεσέντο των ευκαιριών,αλλά η κάθετη μπαλιά δεν βρήκε αποδέκτη. Ο Σιμάνσκι δεν εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Αλμπάνη από τα δεξιά στο 78ο λεπτό. Ο Σιμάνσκι στο 83 σκόραρε έπειτα από σουτ του Παουλίνιο διευρύνοντας κι άλλο το σκορ για την Ένωση. Στο 90ό λεπτό ο Λόπεζ έκανε μία σέντρα σουτ η οποία έφυγε άουτ. Η αναμέτρηση, ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο και η Ένωση πανηγύρισε μία εύκολη νίκη.

Ενδεκάδες:

Άρης: Κουέστα, Ρόζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα(77'Μπακούτσης), Ματίγια, Γκάμα, Μαρτίνεζ, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος

ΑΕΚ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι(81'Οικονόμου) , Λόπεζ, Σιμόες(81'Σαμπανάτζοβιτς), Κρίστισιτς, Μάνταλος(73'Σιμάνσκι), Βέρντε(61'Αλμπάνης), Λιβάγια, Ολιβέιρα(73'Αραούχο) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code