Δικό της αναμένετε να κάνει η Ένωση τον 20χρονο, Σέρβο, αριστερό εξτρέμ, Πέταρ Καρακλάγιτς. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Σερβική Προλετέρ, τον οποίο η ΑΕΚ αποκτά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια
O Καρακλάγιτς αν και αποκτήθηκε από την Προλετέρ μόλις τον Ιανουάριο, και εν μέσω των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία, κατάφερε να δείξει την αξία του έχοντας σε 9 αγώνες 3 ασίστ. Αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά με δεξί πόδι και με ύψος 1.80 διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση. Ο Καρακλάγιτς που γεννήθηκε στη 1-2-2000 είναι η δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τον Ενομπακάρε και θα ενταχθεί στην ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.
Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίχτης δείχνει ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του και το νέο κεφάλαιο που ανοίγει για τον ίδιο ποστάροντας μάλιστα μια φωτογραφία του με την εικόνα της ΑΕΚ στο Instagram, επιβεβαιώνοντας έτσι την επικείμενη μεταγραφή του στην Ένωση.
0 Σχόλια