ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συμφωνία Άγιαξ με Νόρτζελαντ για τον Κούντους!


Σύμφωνα με το Voetbal International,ο Άγιαξ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Νόρτζελαντ για την μεταγραφή του ταλαντούχου επιθετικού Μοχάμεντ Κούντους.



Ο 19χρονος Γκανέζος σέντερ-φορ,που όμως μπορεί να αγωνιστεί και ως μέσος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άγιαξ,αφού οι δύο ομάδες βρήκαν την χρυσή τομή για την μεταγραφή στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Άγιαξ παρακολουθούσε την περίπτωση του Κούντους πολύ στενά το τελευταίο διάστημα και κατάφερε να κερδίσει τον ανταγωνισμό που υπήρχε,αφού αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Ντόρτμουντ,η Γκλάντμπαχ,η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,η Λίβερπουλ,η Έβερτον και η Τότεναμ ενδιαφέρονταν για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Κούντους πήγε στην Νόρτζελαντ το 2018 από την ακαδημία Right to Dream στην Γκάνα.Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις,δημιουργώντας μεγάλη αίσθηση γύρω από το όνομα του.Αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια,έχοντας στο ενεργητικό του 11 γκολ.

Ο Μοχάμεντ Κούντους θα αποτελέσει το τρίτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Άγιαξ,μετά τους Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ και Άντονι.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code