ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενισχύεται το σενάριο ομάδα από την αρχή στον Άρη


Ο Άρης έχει δώσει μεγάλη βάση σε υποθέσεις ανανεώσεων όπως του Κουέστα και του Ματίγια, αλλά σιγά σιγά μπαίνει κι στο πλάνο αντικατάστασης τους, καθώς δείχνουν να μην βρίσκουν την χρυσή τομή.


Οι περιπτώσεις των δύο Ισπανών, απασχολούν τον Άρη από την αρχή του 2020, αλλά λίγο η οικονομική κατάσταση που έφερε η πανδημία, αλλά και οι απαιτήσεις των δύο ποδοσφαιριστών, έχουν βάλει τον Άρη σε σκέψεις αντικατάστασης τους και ουσιαστικά το μοντέλο ομάδα από την αρχή.

Στην περίπτωση Κουέστα, οι Κίτρινοι, έχουν ήδη συζητήσεις με τον Μέγιερι, έχοντας μάλιστα ταύτιση στο οικονομικό. Αυτό όμως θα εξαρτηθεί και από την οριστική απάντηση του Ισπανού στην πρόταση που το έγινε, για απολαβές 180 χιλιάδων τον χρόνο με διάρκεια δύο χρόνια.

Τα πράγματα είναι παρόμοια και στην περίπτωση του Ματίγια. Εκεί που φαίνεται ότι πλησιάζει σε συμφωνία, την τελευταία στιγμή απομακρύνεται. Το θέμα είναι όμως, πόσο χρόνο θα δώσει ο Άρης σε αυτές τις υποθέσεις, καθώς υπάρχει και η υπόθεση Πορτίγια στην μέση. Από εκεί και πέρα, μόλις τελειώσει η υπόθεση με το ban, θα φανεί και πως θα κινηθεί σε αυτές τις υποθέσεις η διοίκηση της ομάδος.

Τέλος, στο κάδρο υπάρχει και η απόκτηση βασικού επιθετικού, καθώς Γιαταρά και Σαντίκου, είναι οι δύο περιπτώσεις που αυτή την στιγμή εξετάζονται από τους Κίτρινους για την ενίσχυση της επίθεσης. Ομως, το βασικό είναι να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες και ουσιαστικά τότε θα παρθούν όλες οι αποφάσεις.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code