ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Λάκφορντ, Σλότερ και Ματσιούλη

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ των, Σλότερ, Λάκφορντ  και Ματσιούλη, όσον αφορά το μέλλον τους στην ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής τους στη «βασίλισσα» και για τη νέα σεζόν, ενώ κοντά στο ανανεώσει δείχνει να βρίσκεται και ο Λιθουανός. Έπειτα από την κατάκτηση του κυπέλλου, η «Ένωση», θέλει να βγει ακόμη πιο δυνατή για τη νέα σεζόν και σίγουρα να μη χάσει πολύτιμους παίκτες από το ρόστερ της.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, ήδη μετράει την αποχώρηση του Γιαννόπουλου και τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως θα διαβεί και ο Τολιόπουλος. Όσον αφορά τον Κένρικ Ρέι, το μέλλον του είναι αβέβαιο ακόμα, καθώς όπως είχε αναφερθεί και παλαιότερα, μαζί με Σλότερ, Λάκφορντ και Μορέιρα, ο Ρέι δεν θα έχει τη θέση του βασικού, που επιθυμεί, όπως είχε δηλώσει.

Το πιο σίγουρο πάντως, είναι για τους, Κίθ Λάκφορντ και Μάρκους Σλότερ, οι οποίοι επιθυμούν το ίδιο, όσο και η ΑΕΚ, να παραμείνουν κοντά της και την επόμενη σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι», θα κάνουν κάποιες τελικές διαπραγματεύσεις μαζί τους και υπάρχει αισιοδοξία, στο να κάνει τρία στα τρία το deal. Άλλωστε, η «βασίλισσα» ετοιμάζεται για μία δυναμική νέα χρονιά, αφού, θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει τον τίτλο, Final 8 του BCL.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code