ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έκανε επέμβαση ο Χατζηθεοδωρίδης


Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, έκανε νέα μαγνητική στην ποδοκνημική, στο σημείο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, διαπιστώθηκε ότι η ζημιά ήταν μεγαλύτερη από ότι φαινόταν και μπήκε σε χειρουργείο.


Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Χατζηθεοδωρίδη, καθώς έπειτα από μαγνητική που έκανε στην ποδοκνημική του αριστερού ποδιού, δηλαδή στο σημείο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, διαπιστώθηκε ότι έπρεπε να κάνει χειρουργική επέμβαση κάτι το οποίο έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Η πρώτη μαγνητική ποδοκνημικής που έκανε την επόμενη μέρα (09/07) στο ΥΓΕΙΑ, είχε δείξει ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου και της κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης. Μάλιστα, οι γιατροί της ομάδος είχαν κάνει λόγο για απουσία του νεαρού φουλ μπακ, περίπου 8 εβδομάδων δηλαδή περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ο Χατζηθεοδωρίδης, ακολούθησε για ένα διάστημα μία συγκεκριμένη αποθεραπεία, η οποία ωστόσο, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι ενοχλήσεις ήταν πολύ έντονες και γι' αυτό υποβλήθηκε σε ακόμη μία μαγνητική, το αποτέλεσμα της οποίας δεν ήταν καλό, καθώς έδειξε πως το σημείο τραυματισμού είχε επουλωθεί πλημμελώς όπως ανέφερε η ενημέρωση του ιατρικού τιμ. Πράγμα που σημαίνει, ότι η επιστροφή του νεαρού, θα αργήσει λίγο παραπάνω έπειτα από το χειρουργείο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code