ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πιστός στον ΟΦΗ ο Μεγιάδο

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο, δικαίως αποτελεί, πολύτιμο μέλος του ρόστερ του ΟΦΗ. Και όπως έχει φανεί, είναι δεμένος με την ομάδα και θέλει να παραμείνει, σε αυτήν.

Τι και αν υπήρξε ενδιαφέρον από το «τριφύλλι», ο Αργεντινός χαφ των «ασπρόμαυρων», θέλει να παραμείνει στο Ηράκλειο, για πολύ ακόμα. Όπως αποκάλυψε το Genti koule. gr, σε επικοινωνία που ήρθε με τον αντζέντη του παίκτη, Αριέλ Πάεζ, όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει στους Κρητικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Α.Πάεζ:

 «Μιλάμε συνέχεια με τον ΟΦΗ και τον κ. Σαμαρά. Ο Μιγκέλ είναι πολύ ευχαριστημένος από όλα όσα έχει συναντήσει στον ΟΦΗ γιατί πρόκειται για μια ομάδα που είναι πολύ οργανωμένη, τα έχει όλα. Δεν φτάνει σε μια ομάδα να είναι μόνο σωστή στις υποχρεώσεις της αλλά να γνωρίζουν οι παίκτες πως αν χρειαστεί είναι όλοι δίπλα τους και αυτό συμβαίνει στον ΟΦΗ».

Εν συνεχεία επισήμανε, :  «Πάμε για συμφωνία με τον ΟΦΗ για να παραμείνει ο Μιγκέλ στην ομάδα για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια. Το παιδί είναι πολύ ευχαριστημένο στην ομάδα, τον αγαπούν όλοι και εκείνος έχει δεθεί με τον σύλλογο».


Επιπλέον, ο Αριέλ Πάεζ δίχως να κατονομάσει τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους «πράσινους» να ενδιαφέρονται  για την περίπτωση τουυ, λέγοντας ότι: «είναι αλήθεια ότι τον κοίταζε μεγάλη ομάδα από την Ελλάδα αλλά ο Μιγκέλ το μόνο που ήθελε και θέλει είναι να μείνει στον ΟΦΗ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code