ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Λάμπαρτ αναζητά τον αντικαταστάτη του Κέπα

Ο τεχνικός της Τσέλσι βρίσκεται σε αναζήτηση νέου γκολκίπερ, καθώς δεν έχει πειστεί από τις ικανότητες του Κέπα.

Παρά το γεγονός ότι οι «μπλε» ακριβοπλήρωσαν την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα, πιστεύοντας ότι είναι η ιδανική περίπτωση για την ομάδα τους και ότι θα χτιζόταν μία μεγάλη συνεργασία, τελικά τα πράγματα άλλαξαν, αφού ο Λάμπαρτ δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του παίκτη.

Γι΄αυτό τον λόγο βρίσκονται σε μεταγραφικές αναζητήσεις, ούτως ώστε να βρουν αυτόν που θα πληροί αυτά που επιθυμεί ο Άγγλος προπονητής των Λονδρέζων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην λίστα του Φρανκ, έχουν μπει οι Γιαν Ομπλάκ , ο Αντρέ Ονάνα και ο Νίκ Πόουπ.

Να πούμε ότι ο Ομπλάκ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Λάμπαρτ, όμως η περίπτωση του είναι δύσκολη, καθώς   υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του από την Ατλέτικο   η οποία ανέρχεται στα 110 εκατομμύρια λίρες και επιπλέον δεν θέλει να τον αποδεσμεύσει ακόμα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ονάνα, δείχνει να είναι μία καλή επιλογή από τη στιγμή που ο ίδιος αλλά και ο Άγιαξ, είναι ανοιχτοί σε προτάσεις. Τέλος για τον Πόουπ, έχει μπει στην λίστα των καλύτερων τερματοφυλάκων της Premier League, καθώς κράτησε ανέπαφη την εστία του 15 φορές στο φετινό πρωτάθλημα με την Burnley.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code