ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-Ξάνθη: Ψάχνει την πρώτη νίκη με τον Πετράκη στον πάγκο!

Σημαντικό παιχνίδι στη Λαμία, εν μέσω και της αναβολής λόγω του κρούσματος στην ομάδα της Ξάνθης.



Η Λαμία υποδέχεται τη Ξάνθη στο ΔΑΚ για την πέμπτη αγωνιστική των play-out και θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη με το Γιώργο Πετράκη στον πάγκο της. Από τη μεριά της η Ξάνθη, εν μέσω και της ταλαιπωρίας με το θετικό κρούσμα που βρέθηκε στη Θρακική ομάδα, συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, μετά και την αφαίρεση βαθμών που έχει δεχθεί.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ο Γιώργος Πετράκης δούλεψε αρκετά μέσα στην εβδομάδα με τους παίκτες, θέλοντας να τους περάσει σιγά σιγά τις ιδέες του, σε μια πεπατημένη πορεία πάντως. Κάτω από τα δοκάρια ο Θεοδωρόπουλος θα διατηρήσει τη θέση του, με την αμυντική τετράδα να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του προπονητή. Οι Σκόνδρας δεξιά, Βάντερσον αριστερά και Βύντρα, Αντέτζο στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν ξανά στο βασικό σχήμα. Στα χαφ ο Νιάσε θα επανέλθει στη βασική ενδεκάδα, δίπλα στο Μπεχαράνο, με τους Ρόμανιτς αριστερά, Καραμάνο δεξιά και Βιγιάλμπα στον άξονα να πλαισιώνουν το Σάσι, που θα βρίσκεται στην κορυφή.

Από τη μεριά του ο Νίκος Καραγεωργίου, που είδε την ομάδα του την προηγούμενη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη να κάνει ένα πολύ κακό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια, θα επιλέξει το 4-2-3-1. Ο Αμπάντ ασφαλώς δεν κουνιέται από τη βασική ενδεκάδα, με τους Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Καρασαλίδη και Κασάδο να βρίσκονται μπροστά του στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά. Δύο χαφ και για τη Ξάνθη με τους Καμαρά και Μουλέν να έχουν προβάδισμα. Ο Κοβάσεβιτς θα κινηθεί πίσω από το Φοσέ, με τους Στάρτζεον και Μπαριέντος δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Νιάσε, Μπεχαράνο, Σάλιακας, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σάσι, Βιγιάλμπα.

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Μουλέν, Τερκί, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης.

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας.
Ώρα: 19:30
Μετάδοση: ErtsportsHD
Διαιτητής: Μανούχος(Αργολίδα), VAR: Παπαπέτρου(Αθήνα).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code