ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναμένεται «δυνατή» ρεβάνς

Η ΑΕΚ κατέκτησε με ευκολία τη δεύτερη θέση και η είσοδος της στο Chmapions League, αν παραμείνει έτσι, θα θεωρηθεί μονόδρομος. Απ΄την άλλη, η ομάδα του ΟΦΗ, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει κάποια νίκη στα play off, αλλά με τις αλλαγές του Γ. Σίμου, έδειξε ότι στέκεται όρθιος, απέναντι σε δυνατές ομάδες. Με τον Ολυμπιακό ας πούμε, οι Κρητικοί σημειώσαν αξιόλογη εμφάνιση, αλλά και στην 6η αγωνιστική, με τον ΠΑΟΚ, που έκανε το 2-2, πραγματοποιώντας «δυνατή» εμφάνιση.

Ο Μάσιμο Καρέρα, κατεβαίνει κανονικά με την αποστολή της ομάδας του, χωρίς κάποια σημαντική απουσία, ενώ μέσα βρίσκεται πλέον και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος είχε απουσιάσει στα προηγούμενα παιχνίδια,  λόγω ενοχλήσεων.

Από την αποστολή του ΟΦΗ, θα απουσιάσουν οι, Σεμέντο, ο οποίος έχει υποστεί θλάση ,οι Νέιρα και Μαρινάκης τους οποίους ο Γιώργος Σίμος, θέλει να ξεκουράσει.. Απών θα είναι και  ο Δελιγιαννίδης, όπου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλάχτηκε τελευταία  στιγμή απ΄την αποστολή, λόγω στομαχικών διαταραχών και ο Κουτρουμπής που είναι τιμωρημένος.

Οι αποστολές των δύο ομάδων αναλυτικά:

ΑΕΚ: Mπάρκας, Τσιτώντας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Βέρντε, Λιβάϊα, Αραούχο, Αλμπάνης, Ολιβέϊρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

ΟΦΗ: Γουάλι, Σωτηρίου,Σακόρ, Νάστος, Μάνος, Ναμπί, Βίκτορ, Βαφέας, Γιαννούλης, Φιγκειρέδο,Βάζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μίγγος, Μπολάκης, Μπράουν, Περδίκης, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Λόπεζ, Τσιγκρίνσκι, Κρίστισιτς, Σβάρνας, Σιμόες, Βέρντε, Λιβάϊα, Ολιβέϊρα, Μάνταλος,

ΟΦΗ: Γουάλι, Γιαννούλης, Μπράουν, Στάικος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Βαζ, Φιγκειρέδο, Βαφέας, Ναμπί, Νάστος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code