ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη με καλή εμφάνιση στο Βικελίδης για τον Παναθηναϊκό


Νίκη με καλή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης εναντίον του Άρη με σκόρερ τον Κολοβό.


Α Ημίχρονο:
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά καλά την αναμέτρηση θέλοντας να πάρουν τον έλεγχο. Ο Άρης ήταν ανώτερος στα πρώτα λεπτά και δημιούργησε τις ευκαιρίες του με τους Φετφατζίδη και Μαντσίνι. Δειλά δειλά, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε να βγάζει αντίδραση μετά το πέρας των πρώτων 20 λεπτών κάνοντας και αυτός ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Καμπετσή. Η φάση που σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο, ήταν η χαμένη εκτέλεση πέναλτι του Φετφατζίδη, την οποία απέκρουσε ο Ξενόπουλος, ενώ το πέναλντι κέρδισε ο Μπρούνο Γκάμα. Το ημίχρονο έκλεισε με μία καλή ευκαιρία για τους Πράσινους με τον Ζαγαρίτη να αστοχεί έπειτα από σέντρα του Χατζηγιοβάνη, επίσης ο Βρέσκας, καταλογισε δεύτερο πέναλντι το οποίο όμως πήρε πίσω με την χρήση VAR.

Β Ημίχρονο:
Στο δεύτερο μέρος, ήταν εμφανής η υπέροχη του Παναθηναϊκού, με πολλές ευκαιρίες χαμένες με τις πιο σημαντικές να είναι το σουτ του Χατζηγιοβάνη που απέκρουσε ο Κουέστα, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός σημάδεψε και το δοκάρι με σουτ. Ο Άρης, στο διάστημα της υπεροχής των πράσινων, δημιούργησε μία ευκαιρία με τον Φετφατζίδη, αλλά ο εξαιρετικός Ξενόπουλος ήταν σε ετοιμότητα. Η υπέροχη του Παναθηναϊκού, καρποφόρησε στο 75,με τον Κολοβό να είναι η χρυσή αλλαγή του Δώνη, καθώς σκόραρε με κεφάλια έπειτα από σέντρα του Ανουάρ. Ο Παναθηναϊκός και μετά την επίτευξη του γκολ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Ο Ρόζ, στο 86 είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στα τελευταία λεπτά ο Άρης αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης ανεβάζοντας τις γραμμές του χωρίς όμως να τα καταφέρει και εν τέλει το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.


Ενδεκάδες:

Άρης: Κουέστα, Ρόουζ, Μπακούτσης(77'Διαμαντόπουλος) , Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Σάσα, Ματίγια,
Φετφατζίδης, Γκάμα, Μαρτίνες(71'Σόουζα), Μαντσίνι.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης(83'Θεοχάρης) , Ζαγαρίτης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος(60'Σερπέζης) , Μπουζούκης(83'Μπεκ) , Αθανασακόπουλος(60'Κολοβός) , Καμπετσής(60'Μακέντα). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code