ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέλει να μείνει στην Αϊντχόφεν ο Ιχατάρεν


Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου,ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν φαίνεται πως επιθυμεί να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στην Αϊντχόφεν και φιλοδοξεί να κερδίσει την Eredivisie.



Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του,έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα μερικών μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.Ο Μίνο Ραϊόλα είναι ο ατζέντης του νεαρού ποδοσφαιριστή,πράγμα που μπορεί να θορυβεί τους οπαδούς του συλλόγου.

Ωστόσο,μιλώντας στο Voetbal International o ίδιος ο Ιχατάρεν δήλωσε πως επιθυμεί να παραμείνει στην Αϊντχόφεν για έναν ακόμη χρόνο.

Αναλυτικά ανέφερε για το ενδιαφέρον συλλόγων: Ακούω τα πάντα,αλλά αφήνω αυτές τις υποθέσεις στον Μίνο.Ό,τι είναι να έρθει,θα έρθει.Εάν κάτι όμορφο έρθει,σίγουρα θα το ακούσω.Αλλά θα προτιμούσα να μείνω στην Αϊντχόφεν,για έναν ακόμη χρόνο.Το απόλυτο όνειρο μου είναι να γίνω πρωταθλητής με την Αϊντχόφεν.

Ο Ιχατάρεν προπονήθηκε με τον νέο προπονητή,Ρόγκερ Σμιντ την Δευτέρα: Είναι όλα θετικά.Ένα φρέσκο ξεκίνημα με νέα πρόσωπα,πραγματικά ανυπομονώ για μία πολύ καλή σεζόν.

Ο διεθνής με την U19 της Εθνικής Ολλανδίας Μοχάμεντ Ιχατάρεν,αγωνίστηκε σε 33 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την Αϊντχόφεν την περασμένη σεζόν,έχοντας στο ενεργητικό του 7 γκολ και 9 ασσίστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code