ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μίλησαν με Κλάτενμπεργκ και Φιόρντφελντ οι Big-4- Αύριο ψηφίζουν τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔ!

Από συνέντευξη «πέρασαν» οι δύο διαιτητές, για να παρουσιάσουν το πλάνο τους και τη φιλοσοφία τους.



Με την παρουσίαση των επαγγελματικών προφίλ των δύο υποψήφιων διαιτητών, για τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ, καθώς και με τις απαραίτητες συνεντεύξεις που θα γινόντουσαν, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τη Δευτέρα, συνεχίστηκε η συνεδρίαση των εκπροσώπων του Big-4.

Τα μέλη του Big-4, οι Λυσσάνδρου από την ΑΕΚ, Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ, Σουλούκου από τον Ολυμπιακό και Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό, ενημερώθηκαν από τους υποψήφιους για την καριέρα τους και το προφίλ τους, καθώς και το πλάνο τους για τη βελτίωση της ελληνικής διαιτησίας. Οι εκπρόσωποι στη συνέχεια έκαναν και ερωτήσεις στους υποψήφιους αρχιδιαιτητές, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να είναι αυτός που τους έχει «κερδίσει» περισσότερο.

Παρόν στη συνάντηση, ως παρατηρητές ήταν και οι Μπουτσικάρης ως πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Γραμμένος ως πρόεδρος της ΕΠΟ, Λούκα Νίκολα ως πρόεδρος του τμήματος εθνικής διακυβέρνησης και εθνικών φορέων της UEFA, Μάριος Γεωργίου ως υπεύθυνος του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών και ο Πετρ Φούσεκ ως ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA.

Αύριο θα γίνει η μυστική ψηφοφορία ανάμεσα στους τέσσερις μεγάλους για τον καινούργιο πρόεδρο της ΚΕΔ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code