ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Τα 6 θέλω του Καρέρα


Με την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 να έχει φτάσει στο τέλος της οι ομάδες ξεκινήσανε τον αγωνιστικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέα χρονιάς, με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει κάνει γνωστά ποιες είναι οι θέσεις που θέλει να ενισχυθεί η Ένωση ώστε να εμφανιστεί ανταγωνιστικότερη την νέα σεζόν.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday ο Ιταλός προπονητής είναι ευχαριστημένος από το πως κύλησε η σεζόν αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλει να διορθώσει και είναι αποφασισμένος να προσθέσει τα δικά του στοιχεία στην ομάδα που θα παρουσιαστεί στο χορτάρι την νέα χρονιά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Καρέρα ζήτησε από την ΑΕΚ να προχωρήσει στην απόκτηση 2 στόπερ, 2 πλάγιων μπακ καθώς και 2 εξτρέμ. Στις συγκεκριμένες προσθήκες δεν υπολογίζονται ο Ενομπακάρε που έχει ανακοινωθεί ήδη και ο 20χρονος Καρακλάγιτς που είναι μια απόκτηση για το μέλλον. Η Ένωση θα στηριχθεί κυρίως στην αγορά των ελεύθερων παιχτών και σε δανεισμούς χωρίς όμως να αποκλείεται κάποια αγορά παίχτη, ειδικά εάν μπει στα ταμεία της ομάδας κάποιο μεγάλο ποσό λόγο ενδεχόμενης πώλησης παιχτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code