ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φεύγει με διπλό και «κλειδώνει» την 5η θέση ο Άρης

Mε τον κόσμο του πάντα στο πλευρό του, στις ταράτσες, ο  ΟΦΗ φιλοξένησε απόψε στην έδρα του, το «Γεντί Κουλέ», τον Άρη για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μίχαελ Ένιγκ, μετά τον αποκλεισμό της από το κύπελλο, έχει κάνει απανωτές ήττες, καθώς επίσης, έχει χάσει και ποδοσφαιριστές. Αποδεικνύει εξίσου όμως, όπως και ο ΟΦΗ, ότι αν δεν τον προσέξεις, μπορεί να φας εύκολα γκολ. Απ΄την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί, θα διεκδικήσουν την 5η θέση, καθώς και τη νίκη, η οποία θα αναπτερώσει την ψυχολογία της ομάδας.

Α΄ημίχρονο

Δυναμικό ξεκίνημα έκαναν και οι δύο ομάδες, καθώς και οι δύο χρειάζονταν μία νίκη, αλλά και την διεκδίκηση της 5η θέσης. Λίγο περισσότερο απειλητικοί, ήταν οι γηπεδούχοι, αφού βρισκόντουσαν συχνότερα την εστία του Άρη. Στο 8ο λέπτό, οι Κρητικοί, είχαν την πρώτη τους καλή τελική με τον Στάικο. Η Ομάδα του Ένιγκ, ξεκίνησε να πιέζει τα επόμενα λεπτά, ενώ το σκορ για τους φιλοξενούμενους, άνοιξε ο Φετφατζίδης στο 14΄. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, φέρεται πως ανέβασε την αυτοπεποίθηση της μετά το γκολ και πίεζε περισσότερο τους «ασπρόμαυρους». Σε μία συνολική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ μπήκε δυναμικά, αλλά μόλις δέχτηκε το γκολ, ήταν σαν να «έπεσε» λίγο. Οι Αρειανοί πίεζαν αρκετά μετά το γκολ, ενώ κέρδισαν δύο φάουλ, των οποίων η εκτέλεση ήταν άστοχη.

Β΄ημίχρονο

Στην επιστροφή του αγώνα, γίνεται πέναλντι από τον Μπακαλιάνη στον Φιγκειρέδο, ο οποίος τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, αν και υπήρξαν αντιδράσεις, για το ότι, έπρεπε να του δοθεί  κόκκινη. Ο Φιγκειρέδο εκτέλεσε το πέναλντι στο 53΄, αλλά ο Κουέστα έδιωξε με γροθιές. Δεύτερη χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ήταν στο 56΄με τον Βαζ, με ένα πολύ καλό σουτ, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ. Οι γηπεδούχοι επέμειναν, κυνηγώντας την ισοφάριση, με τον Φιγκειρέδο να χάνει μία τεράστια ευκαιρία, στο 58΄. Θα λέγαμε ότι οι Κρητικοί, έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, αφού έκαναν αρκετές τελικές. Ομολογουμένως μετά από ένα χαμένο πέναλντι, η ομάδα χάνει ψυχολογία. Παρ΄όλα αυτά, ο ΟΦΗ έγινε πιο απειλητικός στο 2ο ημίχρονο, αλλά έχασε πολλές καλές ευκαιρίες να σκοράρει. Ο Άρης με τη σειρά του, δεν σταμάτησε να πιέζει και ιδίως όταν άνοιξε το σκορ, πράγμα που του τόνωσε το ηθικό, έπειτα από τις προηγούμενες ήττες και τις μέτριες του εμφανίσεις. Στο 94΄ο Φιγκειρέδο αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα, αφού συμπλήρωσε δύο κίτρινες ,για επιθετικό φάουλ. και έτσι οι Κρητικοί συνέχισαν με 10. Μπορεί οι «ασπρόμαυροι» να έβγαλαν έντονη αντίδραση στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά για κακή τους τύχη δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Και έτσι οι Αρειανοί, που δε σταμάτησαν να απειλούν, πήραν τη νίκη και κατέκτησαν την 5η θέση.














Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ [Γιώργος Σίμος]: Γουάλι, Κουτρουμπής, Νέιρα, Ναμπί, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Φιγκειρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης(Σεμέντο 65΄), (Νοικοκυράκης 78΄), ( Μπράουν 86΄), ( Βίκτορ 87΄)


Άρης [Μίχαελ Ένιγκ]: Κουέστα, Ροσέ, Κόρχουτ, Μπακαλιάνης, Δεληζήσης, Ματίγια, Μαρτίνεζ, Φετφατζίδης, Μαντσίνι, Γκάμα, Σάσα(Σούζα 70΄), (Μπακούτσης 80΄), ( Διαμαντόπουλος 84΄)




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code