ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ασπρόμαυρη μονομαχία για μια ισοπαλία. ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 2-2



Δυνατό ματς και από τις ομάδες, οι οποίες αποσπάστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Βέβαια ο ΠΑΟΚ ήθελε την νίκη λόγω της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης με την ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ στα πλέι οφ δεν έχει ακόμα νίκη. 


Α' Ημίχρονο 

Τα πρώτα 4 λεπτά έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο μεριές. Δεν υπήρχε κάτι το ουσιώδες. Στο 5ο λεπτό ο Λημνιός θα πασάρει στον Μπίσεσβαρ ο οποίος μέσα από την περιοχή θα νικήσει τον Γουάλι και θα ανοίξει το σκορ. ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1.
Στο 13ο λεπτό η πρώτη τελική του ΟΦΗ στο παιχνίδι. Ένα σουτ του Φιγκεϊρέδο θα κοντράρει στον Βαρέλα και παραλίγο να ξεγελάσει τον Πασχαλάκη. Από το κόρνερ, καλή κεφάλια του Κουτρουμπή, σε ετοιμότητα ο Πασχαλάκης. Στο 17ο λεπτό μοναδική ευκαιρία με τον Βαζ, ο οποίος σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Η πίεση του ΟΦΗ απέφερε καρπούς, μετά από καλή συνεργασία των παιχτών του ΟΦΗ, στο 18ο λεπτό ο Νέιρα ολομόναχος με ένα χαμηλό σουτ εκτός περιοχής θα κερδίσει τον Πασχαλάκη. ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1.Ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβαίνει στο αντίπαλο μισό, ωστόσο έκανε πολλά λάθη στο παιχνίδι του.Υπήρξε μια μικρή διακοπή λόγω χρήσης VAR, για φάουλ του Κουτρουμπή, καθώς υπήρχε υποψία για κόκκινη, αλλά ο διαιτητής διατήρησε την αρχική του απόφαση.Πολλά κερδισμένα φάουλ για τον ΠΑΟΚ, αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Από μεριάς του ο ΟΦΗ, κυκλοφόρησε ελάχιστα την μπάλα, δίχως να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία, μέχρι να ξανά σκοράρει στο 43'. Λάθος από την άμυνα του ΠΑΟΚ, από κοντά με το αριστερό ο Φιγκεϊρέδο θα "εκτελέσει"με ένα τελείωμα με το αριστερό τον Πασχαλάκη. ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 2-1.Ο ΟΦΗ κλείστηκε πίσω στον έξτρα χρόνο των καθυστερήσεων, πίεσε ο ΠΑΟΚ αρκετά, απειλόντας με ένα μακρινό σουτ του Λημνιού στο 45+3',το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Γουάλι.Άλλη μια δυνατή ευκαιρία με τον Λημνιό, το έβγαλε ο Γουάλι,στο 45+5'.

Β' Ημίχρονο 

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Μιχαηλίδης και Εσίτι αντί Ροντρίγκο και Ελ Καντουρί. Πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ. Καλή εκτέλεση φάουλ, κεφάλια του Βαρέλα πάνω από το δοκάρι, στο 49'.Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ξανά στο 51', εξαιρετική μπαλιά του Μπίσεσβαρ, φεύγει από τον Στοχ η μπάλα, σουτ του Γιαννούλη εκτός εστίας. Πολλά φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους του αγώνα. Στο 59ο λεπτό ο Κουτρουμπής δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και απεβλήθει. Με 10 συνεχίζει ο ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα. Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Δικέφαλο του Βορρά, δίχως κάποια σοβαρή απειλή. Στο περισσότερο μέρος του ημιχρόνου, ο ΟΦΗ κλείστηκε πίσω και ο ΠΑΟΚ ήταν μονίμως στην επίθεση. Στο 76' ο Μιχαηλίδης με τρομερή εκτέλεση φάουλ ισοφαρίζει. Απευθείας στο παραθυράκι του Γουάλι. ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 2-2. Έγινε χαμός στο 81'.Έτοιμοι σχεδόν για ξύλο οι παίχτες του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ, για ένα τάκλιν του Εσίτι, δεύτερη κίτρινη στον Εσίτι, με 10 και ο ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ ξανά απείλησε με ανάποδο ψαλίδι του Μαουρίσιο στο 86',εύκολα ο Γουάλι. Ο ΟΦΗ δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.Στο 88 κλασική ευκαιρία με τον Ακπομ, η μπάλα άουτ. Και στον έξτρα χρόνο απειλητικός ο ΠΑΟΚ.Η επέμβαση του αγώνα από τον Πασχαλάκη, ο οποίος σταμάτησε τον Νέιρα και κράτησε το 2-2.Τεραστια φάση με τον Πασχαλάκη, παραλίγο να σκοράρει στο 90+9'.Τελικό σκορ ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 2-2.



ΟΦΗ(Γιώργος Σίμος) : Γουάλι, Μαρινάκης(Νάστος 89'), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Μπράουν, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος(Σακόρ 77') ,Βαζ(Ζοάο 61'), Νέιρα, Φιγκεϊρέδο(Μάνος 89').

ΠΑΟΚ(Αμπέλ Φερέϊρα): Πασχαλάκης,Ροντρίγκο(Μιχαηλίδης 45'), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί(Εσίτι 45'), Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ(Άκπομ 63'), Λημνιός,(Μάτος 63')Στοχ(Τζόλης 61'), Σβιντέρσκι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code