ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στον Βόλο το 1ο γυναικείο τουρνουά 5x5

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Γκουντέλια η διοργάνωση ήταν πρωτοβουλία των Ελένη Κουσκούνη και Εύα Ζαμπάκα, πρώην παικτριών και νυν προπονητριών.

Οι αγώνες έγιναν το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιούλη στις υποδομές του Athletesclubcafe υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλλας. Σε αυτούς συμμετείχαν 8 ομάδες με καταξιωμένες αθλήτριες από όλη τη χώρα. Ευχαριστίες δόθηκαν σε αυτές που δέχτηκαν την πρόσκληση, στην ΠΕΠΣΣ, στον Μιλτιάδη Καλόγηρο (αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας), στον Δημήτρη Κλόντζα (μέλος της Επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ), στους χορηγούς και στον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια. Εκτός αυτών, η Ελένη Κουσκούνη με δηλώσεις της στο taxydromos.gr ήταν χαρούμενη με τη δράση και πιστεύει ότι ήταν μια πρωτοποριακή κίνηση, κάτι νέο για την πόλη και για το χώρο του αθλήματος. Καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να γνωστοποιηθεί η διοργάνωση, έτσι προσήλθε πλήθος κόσμου. Βέβαια, οι ομάδες ήταν δομημένες με τρόπο που να παρέχουν υψηλό θέαμα. Στόχο αποτελεί το τουρνουά που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο οι ομάδες να πληθαίνουν. Η Κουσκούνη τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένη που ήρθαν στον Βόλο ομάδες από όλη την Ελλάδα και που το ποδόσφαιρο γίνεται ευρύτερα γνωστό.

Οι τρεις πρώτες ομάδες ήταν: η ΤΥΝ FC (Μελισσού Ιωάννα, Τικοπούλου Βασιλική, Βιτούλα Δέσποινα, Καρέτσου Εύη, Πείου Νάσια, Θεοδωρακοπούλου Γεωργία, Καμαριανού Ελένη και Αναστασίου Αικάτη). Η Συ-dreamy (Νεννέ Χαρά, Ξάνθη Μαρία, Καπαρέλη Εύα, Βλασιάδου Παναγιώτα και Χάτζιου Άντζελα). Η Μακεδονία Ελλάς (Πετσετάκη Χριστίνα, Πετράκη Βάσω, Μπαντά Κατερίνα, Πούλιου Παρασκευή, Λεονταρίτη Αριστέα, Σταματοπούλου Εβίτα, Πάσχου Ισιδώρα και Τασιοπούλου Αναστασία).                   




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code