ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Eredivisie: Η Φέγενορντ έδωσε επαγγελματικά συμβόλαια σε τρία ταλέντα της ακαδημίας της

Η ομάδα της Φέγενορντ ανακοίνωσε ότι υπέγραψε νέα συμβόλαια με τρεις από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας της έως το 2023.

 Πρόκειται για τους Quilindschy Hartman , Ramon Hendriks και Sem Valk οι οποίοι στα 18 τους χρόνια δέσμευσαν το μέλλον τους στην ομάδα του Ρότερνταμ για πολύ καιρό ακόμα. Οι τρεις νεαροί αμυντικοί αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν στην ομάδα U19 της Φέγενορντ και πλέον θα μπορέσουν να κάνουν το άλμα για την ομάδα U21 που θα παίξει στο πρωτάθλημα νέων της ερχόμενης σεζόν.

Ο Hendriks είναι ένας ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός που ανήκει στους καλύτερους σε ολόκληρη την Ολλανδία στην θέση του και στην ηλικία του φυσικά. Στις δηλώσεις του στη σελίδα της ομάδας ανέφερε : <<Εργάζομαι και προπονούμαι σκληρά κάθε φορά ώστε να παίξω επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Την επόμενη χρονιά ο στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την U21. Εκεί είναι που εστιάζω την προσοχή μου αυτή τη στιγμή>>.

Ο Valk είναι επίσης κεντρικός αμυντικός ενώ ο Hartman αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ με όπλο την ταχύτητα και την τεχνική κατάρτιση η οποία είναι πολύ ανεπτυγμένη για την ηλικία του και σίγουρα το μέλλον του ανήκει.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code