ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ετοιμάζει τις διαδικασίες για την ονομασία του νέου γηπέδου η ΑΕΚ

Έπειτα από την επισημοποίηση του νέου γηπέδου της μπασκετικής ΑΕΚ, στα Άνω Λιόσια, που πέρασε στα χέρια του Μάκη Αγγελόπουλου και οριστικά, μένουν οι τελευταίες διαδικασίες, για την ονομασία του.

Τα «κλειδιά» για το νέο γήπεδο έχει πλέον στα χέρια της η «Ένωση» με τις εξελίξεις να τρέχουν, ούτως ώστε να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες διαδικασίες. Όσον αφορά την ονομασία του γηπέδου, θα είναι κάτι το οποίο γίνεται πρώτη φορά στα χρονικά και που κυρίως εφαρμόζεται στο NBA.

O Mάκης Αγγελόπουλος φέρεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει συμφωνία με τη στοιχηματική εταιρεία «Betshop», σύμφωνα με τη σημερινή (20/06) «LiveSport». Οι σχέσεις των δυο πλευρών είναι άριστες και επιθυμία τους είναι η επέκταση της συνεργασίας τους

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει μόνο με την bet shop, αλλά και με τη Samsung  και  την Huawei, όπου ο πρόεδρος της «Ένωση»ς έχει ήδη έρθει σε επαφή. Για την ώρα το πιο σίγουρο είναι η στοιχηματική εταιρία, αφού φαίνεται πως οι δύο πλευρές μεταξύ τους, δηλαδή Μ. Αγγελόπουλος και η ίδια, δείχνουν να τα έχουν βρει στις διαπραγματεύσεις τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code