ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πιθανή αποχώρηση του Σετιέν, από τη Μπάρτσα

Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει σύντομα, ο Κικέ Σετιέν, από τους «μπλαουγκράνα», καθώς οι τελευταίες εμφανίσεις των Καταλανών, δεν θυμίζουν τίποτα με τις μέχρι τώρα.

Αν και ο 61 χρόνος κόουτς, δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός επιπλέον έτους με την Μπαρτσελόνα, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη, του τεχνικού team των «μπλαουγκράνα», καθώς οι εμφανίσεις της Μπάρτσα τον τελευταίο καιρό, είναι απογοητευτικές και σίγουρα δε θυμίζουν σε τίποτα, την ομάδα που οι περισσότεροι γνωρίζουν.

Το πρόβλημα με τον Ισπανό τεχνικό, ξεκινάει από τα αποδυτήρια, αφού φαίνεται οι ποδοσαφιριστές, να τα έχουν χαμένα από τις μπερδεμένες οδηγίες του. Επιπλέον, αρκετοί έχουν παράπονα, από τη στάση του βοηθού του Κ.Σετιέν,  Έντερ Σαράμπια. Και υπήρξε και ένταση από παίκτες προς τον Σαράμπια.


Οι εμφανίσεις τις ομάδας αλλά και οι επιδόσεις της, δεν ήταν απ΄τα επιθυμητά, με αποτέλεσμα, να βρεθεί στο -2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να της «δίνει» το πρωτάθλημα. Το μέλλον του Ισπανού προπονητή με βάσει όλα αυτά, φαντάζει αβέβαιο στους Καταλανούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code