ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ασταμάτητη η Ατλέτικο, συνέτριψε την Οσασούνα!

Ευρεία νίκη πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης η σκληροτράχηλη Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού διέλυσε την ομάδα της Παμπλόνα με το τελικό 0-5!


Η ομάδα του Σιμεόνε εμφανίστηκε άκρως αποτελεσματική, μετουσιώνοντας σε γκολ 5 από τις 10 προσπάθειές της.

Η πρώτη προειδοποίηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 19ο λεπτό, με τον Ντιέγκο Κόστα να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ στη γωνία του Ρουμπέν, με τον τελευταίο να κάνει εξοχή επέμβαση.
Στην δεύτερη όμως προσπάθεια των Ροχιμπλάνκος ο πορτιέρε των γηπεδούχων δεν είχε απάντηση, με τον Ζοάο Φέλιξ να ανοίγει το σκορ, έπειτα από κακή απομάκρυνση των αμυντικών της Οσασούνα, από ένα σημείο κοντά στο πέναλτι.

Η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-1, ενώ 10 περίπου λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο πιτσιρικάς Πορτογάλος επιθετικός ξαναβρήκε δίχτυα!
Αυτή τη φορά η άμυνα της Οσασούνα θύμισε παιδική χαρά, με Κόστα και Φέλιξ να συνεργάζονται, με τον τελευταίο να πλασάρει σε κενή εστία για το 0-2.

Η διαφαινόμενη νίκη της Ατλέτικο πήρε διαστάσεις θριάμβου, με 3 ακόμη γκολ σε διάστημα 9 λεπτών! Συγκεκριμένα από το 79ο μέχρι το 88ο λεπτό σκόραραν με τη σειρά, Μάρκος Γιορέντε ( ο άνθρωπος που "σκότωσε" την Λίβερπουλ στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ), ο Αλβάρο Μοράτα με ιδανικό πλασέ και ο Καράσκο, κλείνοντας των χορό των γκολ, έπειτα από ασσίστ (πάρε-βάλε) του ανθρώπου που πέτυχε το 3ο γκολ, Γιορέντε.

Με το γνωστό 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του ο Τσόλο Σιμεόνε, με τον Ομπλακ κάτω από τα γκολ ποστ, τους Λόντι, Χιμένεθ, Σάβιτς, Αρίας τετράδα στην άμυνα, από αριστερά προς τα δεξιά στην τετράδα του κέντρου ήταν οι Σαούλ-Ερέρα-Κόκε-Κορέα, και στην επιθετική δυάδα Κόστα και Φέλιξ.

Μεγάλο σοκ για την ομάδα του Αρασάτε, βέβαια η Οσασούνα δύσκολα θα μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού και εξίσου ακατόρθωτο θα είναι να κυνηγήσει Ευρωπαϊκό εισητήριο.

Η Ατλέτικο πάτησε τετράδα, θα πρέπει να περιμένει βέβαια γκέλα της Σοσιεδάδ, που φιλοξενείται σήμερα, στο Μεντιθορότθα από την Αλαβές.

"Ένεση" ψυχολογίας σηματοδοτεί η εύκολη επικράτηση των Ροχιμπλάνκος, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, στο κυνήγι της 4ης θέσης, που ανοίγει τον δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code