ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς για τον Σιμόν η Ναντ

Σε συνέντευξη του σε Γαλλικά μέσα ενημέρωσης , ο πρόεδρος των καναρινιών Βαλντεμάρ Κιτά ανακοίνωσε την πρόθεση της ομάδας του να αγοράσει οριστικά τα δικαιώματα του 24χρόνου Νιγηριανού εξτρέμ Μόσες Σίμον ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός στην ομάδα του από την Ισπανική Λεβάντε.

 Αυτή η απόφαση πάρθηκε από τους επιτελείς της Γαλλικής ομάδας σε συμφωνία με τον προπονητή της ομάδας Κριστιάν Γκουρκίφ μετά τις πολύ καλές φετινές εμφανίσεις του Νιγηριανού εξτρέμ ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις μετρώντας 30 συμμετοχές με απολογισμό 9 γκολ και 8 ασιστ σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης , ο πρόεδρος της Ναντ στην συνέντευξη του αποκάλυψε και το οριστικό ποσό που θα κληθεί να πληρώσει στην Λεβάντε το οποίο αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ που προέβλεπε η ρήτρα αγοράς του Σιμόν μετά τον δανεισμό του ώστε να αποκτήσει οριστικά τα δικαιώματα του παίκτη.

 Εκτός αυτών , ο Κιτά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον χαρακτήρα του Νιγηριανού εξτρέμ τονίζοντας ότι: <<επιλέξαμε να τον κρατήσουμε γιατί εκτός από πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής  πρόκειται και για έναν παίκτη δουλευταρά που έχει τη σωστή νοοτροπία για να προοδεύσει μέσω της ομάδας μας>>. Ένας παίκτης σαν τον Σιμόν ο οποίος με ύψος 1.68 είναι αέρινος , τεχνίτης με τη μπάλα στα πόδια , με ωραίες απαλλαγές και ικανός να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος και έτσι η ομάδα της Ναντ έκανε την σωστή επιλογή με την επικείμενη αγορά των δικαιωμάτων του από την ομάδα της Λεβάντε που ουδέποτε έδειξε να τον στηρίζει ποδοσφαιρικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code