ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χάιντφιλντ: "Δεν θα ήταν έκπληξη αν έβλεπα τον Μικ στην F1 ακόμη και στα μέσα της σεζόν"



Ο Νικ Χάιντφιλντ, μετά τον Ράλφ Σουμάχερ υποστηρίζει και αυτός με την σειρά του ότι κατά πάσα δυνατότητα θα δούμε σύντομα τον Μικ Σουμάχερ Jr στην F1.


Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ο 21χρονος Μικ Σουμάχερ θα παραμείνει στην F1 και θα αγωνίζεται με την Prema. Βέβαια πολλά σενάρια τον συνδέουν με την Άλφα Ρομέο, είτε ως αντικαταστάτη του Κίμι Ραικόνεν αν αποσυρθεί είτε του  Αντόνιο Τζιοβινάτσι.

O Μικ Σουμάχερ όλα έδειχναν πως θα αντικαταστήσει τον Ιταλό πέρσι, αλλά οι καλές εμφανίσεις του Τζιοβινάτσι στο τέλος της σεζόν, τον κράτησαν στο grid. Αν φέτος δεν έχει τόσο καλή παρουσία ο Χάιντφιλντ πιστεύει πως σίγουρα θα αντικατασταθεί ακόμη και στα μέσα της σεζόν.

Ο βετεράνος Γερμανός οδηγός δήλωσε στο Sky Germany ότι: " Δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε τον Μικ σε αυτοκίνητο αυτήν την σεζόν. Αν κάνει σπουδαία δουλειά στη  Formula 2 και ο Τζιοβινάτσι παρουσιάσει περισσότερα προβλήματα από πέρσι, δεν θα μου έκανε έκπληξη αν έβλεπα τον Μικ να έχει θέση ακόμη και στα μέσα της σεζόν".

 Αν δεν γίνει αυτό στα μέσα της σεζόν, ο Χάιντφελντ θεωρεί πως ο Σουμάχερ θα βρίσκεται στο grid της Formula 1 την επόμενη σεζόν.

Ο 43χρονος Γερμανός οδηγός συνέχισε λέγοντας ότι: " Ο Κίμι Ραικόνεν βρίσκεται στην δύση της καριέρας του και ο Αντόνιο Τζιοβινάτσι δεν είναι πολύ δυνατός. Άρα, νομίζω πως ένας νέος οδηγός όπως ο Μικ θα έχει την ευκαιρία του".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code