ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Ρε τον Πόντους

Καλοκαίρι 2018 και ο ΠΑΟΚ ψάχνει απεγνωσμένα να φέρει στην ομάδα έναν κεντρικό μέσο ο οποίος θα ανεβάσει το επίπεδο και θα βοηθήσει τον δικέφαλο του βορρά να μπει στους ομίλους του champions league.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει τον Σουηδό μέσο Πόντους Βέρνμπλουμ και αρχίζει διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή,διαπραγματεύσεις στις οποίες ο Σουηδός ήταν πολύ σκληρός και για πολλές εβδομάδες αναποφάσιστος.
Ο Βέρνμπλουμ κρατάει στον πάγο τον ΠΑΟΚ δηλώνοντας ότι περιμένει και άλλες προτάσεις,κάνει διακοπές ολόκληρο το καλοκαίρι και τελευταίες μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου παίρνει την απόφαση να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα με μια 3ετης συμφωνία η οποία θα αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Το τεχνικό τιμ της ομάδας εκείνης της εποχής έλεγε πως ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει την υπόλοιπη ομάδα σε φυσική κατάσταση με τον κόσμο να περιμένει να δει αυτόν τον "μεγάλο" ποδοσφαιριστή που θα κουβαλήσει τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ.
Πέρασε ο καιρός και ο Σουηδός μέσος άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής χωρίς πάντως να δείχνει ιδιαίτερα στοιχεία,ίσα-ίσα που περνούσε αδιάφορος μέσα στο γήπεδο κάνοντας μόνο τα απαραίτητα και αυτά με πολύ μέτρια απόδοση.
Το Δεκέμβριο του 2018 ο Βέρνμπλουμ τραυματίζεται σε αγώνα με τη Λειβαδιά εκτός έδρας με τους γιατρούς να λένε πως θα επανέλθει πλέον από την καινούρια αγωνιστική σεζόν,πράγμα το οποίο δεν συνέβη ποτέ.
Το καλοκαίρι του 2019 ο Βέρνμπλουμ δεν έκανε πάλι προετοιμασία και όταν επιτέλους κατάφερε να ξεκινήσει προπονήσεις τραυματίστηκε ξανά μένοντας και πάλι εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Φτάνουμε στο σήμερα και ο ΠΑΟΚ πλέον ψάχνοντας τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή του έκανε κρούση για να βρούνε την χρυσή τομή.Τι άκουσε;Άκουσε τον Βέρνμπλουμ να του λέει πως θέλει 1 εκατομμύριο ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο του.
Ρε τον Πόντους!για ποδοσφαιριστή που δεν έχει ακουμπήσει μπάλα τον τελευταίο 1,5 χρόνο,πληρώνεται κανονικά τους μισθούς του κάνοντας τον τραυματία θέλει και βαρβάτη αποζημίωση!
Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά και μάλιστα από έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να λέγεται "μεγάλος" γιατί προφανώς το λάθος μπορεί να είναι του ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι ο ΠΑΟΚ θα χρυσοπληρώσει ένα κάρο το οποίο δεν πάει βήμα και ένα κάρο μάλιστα το οποίο ήδη το έχει χρυσοπληρώσει χωρίς να πηγαίνει βήμα τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Είναι σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ θα βρει τη λύση σε αυτό το λάθος που ακούει στο όνομα Πόντους Βέρνμπλουμ και όλοι ελπίζουν πως αυτό θα είναι και το τελευταίο καθώς καλό θα ήταν τέτοια λάθη να μη γίνονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code