ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαν σήμερα η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια 2018

Έπειτα από την κατάκτηση του κυπέλλου στο μπάσκετ, ένα δεύτερο «κύμα» χαράς έρχεται για τον κόσμο της ΑΕΚ, αφού κατέκτησε το Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο , δύο χρόνια πριν στις 5 Μαΐου.

Μία πραγματικά ονειρεμένη χρονιά για τους «κιτρινόμαυρους» σε μπάσκετ και σε ποδόσφαιρο.Ολονύχτιο πάρτυ για τους φίλους αλλά και τους αθλητές της «Ένωσης», απ΄το γήπεδο στη Ριζούπολη μέχρι τα στενά της Νέας Φιλαδέλφιας, δίπλα από το δικό τους «σπίτι», την Αγιά Σοφιά.
΄
Ήδη από πολύ νωρίς ο κόσμος είχε κατακλείσει το γήπεδο του Απόλλωνα, περιμένοντας να πανηγυρίσει μαζί με τους αθλητές το πρωτάθλημα έπειτα απο 24 χρόνια. Φτάνει η στιγμή του θριάμβου, η νύχτα έγινε μέρα από τους πανηγυρισμούς. Η αποθέωση συνεχίστηκε στους δρόμους, περνώντας οι Πρωταθλητές με το πούλμαν να πανηγυρίζουν στο δικό του πάρτυ, την δική τους μαγική στιγμή, μαζί με τον υπέροχο κόσμο τους, που δεν έλειψε στιγμή δίπλα απ την «Ένωση».

Αυτά που έγιναν από τη στιγμή της άφιξης και μετά δεν περιγράφονται. Με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Μελισανίδη να καμαρώνει και εκείνος το δημιούργημα του. Αυτές τις συγκινητικές και ανεπανάληπτες στιγμές που έζηζε ο κόσμος της ΑΕΚ εκείνο το βράδυ, μετά από τόσα χρόνιαμ  χάρη σ΄εκείνον και όχι μόνο.

Ασφυκτικά οι δρόμοι απ τον κόσμο που τραγουδούσαν στα σοκάκια τα δικά τους, της ιστορίας τους, συνθήματα και παναγυρισμοί. Πέρασε η μπόρα τα καλύτερα βρίσκονται καθ οδόν!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code