ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κατάργηση της Super League 2 ζητούν οι πρωταθλητές της Γ΄Εθνικής


Η πλέον οριστική διακοπή της Γ΄ Εθνικής οδήγησε τις 8 ομάδες στο να πάρουν κάποιες αποφάσεις, στέλνοντας το δικό τους αίτημα.



Οι ομάδες οι οποίες ανέβηκαν από την τρίτη στην δεύτερη κατηγορία ζήτησαν αν είναι δυνατόν την κατάργηση της Super League και την συγχώνευση της με την Γ' Εθνική ώστε να δημιουργηθούν δύο όμιλοι.

Οι σύλλογοι οι οποίοι ζήτησαν το συγκεκριμένο αίτημα είναι οι : Πανσερραϊκός (1ος όμιλος), Αλμωπός Αριδαίας (2ος όμιλος), Πιερικός (3ος όμιλος), ΑΕΠ Κοζάνης (4ος όμιλος), Καλλιθέα (5ος όμιλος), Ρόδος (6ος όμιλος), Αστέρας Βλαχιώτη (7ο όμιλος) και Επισκοπή (8ο όμιλος)

Έτσι λοιπόν με αυτή τους της την αίτηση έδειξαν πως είναι υπέρ των ανακατατάξεων στο πρωτάθλημα.

Δείτε αναλυτικά την αίτηση τους:

«Εμείς οι οκτώ ομάδες που με βάση την απόφαση της ΕΠΟ ανακηρυχθήκαμε πρωταθλήτριες, εκφράζουμε τη ικανοποίηση μας για τη δίκαιη έκβαση των μέχρι τώρα αγώνων μας.

Για να έχει συνέχεια και συνέπεια αυτή η απόφαση της ΕΠΟ, θέλουμε με πνεύμα δικαίου να γίνει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών με δύο ομίλους Β’ Εθνικής με την συγχώνευση FootballLeague και SuperLeague 2. Παρακαλούμε να λάβετε υπ’ όψη σε όποια απόφαση σας, την δική μας ενιαία φωνή και παρουσία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code