ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα τρία πλάνα για την επανέναρξη της σεζόν στη La Liga!

Τα παρουσίασε ο πρόεδρος Χαβιέρ Τέμπας με συνέντευξη σε διαδικτυακά μέσα.



Ο πρόεδρος της Ισπανικής Λίγκας παρουσίασε σε μια μεγάλη συνέντευξη τα τρία πλάνα που υπάρχουν για να ξεκινήσει και πάλι η σεζόν στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως ποτέ δεν υπήρχε στο μυαλό τους το ενδεχόμενο να μη ξεκινήσουν και πάλι την αγωνιστική δράση.

Όπως σημείωσε:

«Σκεφτόμαστε εμείς και άλλες ευρωπαϊκές χώρες την επιστροφή μας στις 28 Μαΐου ή στις 6 Ιουνίου ή ακόμα και στις 28 Ιουνίου. Με αυτές τις ημερομηνίες έχουν χρόνο να ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις. Πρώτα όμως να δούμε πως θα πάει ο Απρίλιος. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν και θα το κάνουμε. Πιθανότατα κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η σεζόν πρέπει να τελειώσει. Είναι περίεργο ότι οι ομάδες που θέλουν τώρα να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα είναι αυτές που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογία».

Σημείωσε επίσης:

«Αν αρχίσουμε αργά το Μάιο, οι εθνικές διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και οι διεθνείς τον Ιούλιο. Αν αρχίσουμε νωρίς τον Ιούνιο θα παίξουμε μαζί όλες τις διοργανώσεις μέχρι το τέλος του Ιουλίου. Αν επιστρέψουμε τέλη Ιουνίου, τότε οι εθνικές διοργανώσεις θα γίνουν Ιούλιο και οι διεθνείς Αύγουστο».

Για την οικονομική ζημιά στην Ισπανική Λίγκα ανέφερε:

«Για την Ισπανία αν δεν ολοκληρώσουμε τη σεζόν θα μας κοστίσει 1δισ. ευρώ. Με κλειστές πόρτες η ζημιά θα είναι 350 εκατομμύρια. Αν συνεχίσουμε και με κόσμο τότε θα χάσουμε 150 εκατομμύρια. Αν δεν ολοκληρώσουμε τη σεζόν, εκτός από το 10% που θα χάσουμε, θα πρέπει να επιστρέψουμε πίσω και το 18% που έχουμε ήδη πάρει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code