ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέφτει η αυλαία για την "Fylde Women's FC" λόγω της κρίσης Covid-19



Πιστεύεται ότι είναι η πρώτη ομάδα από το επαγγελματικό ή ημι-επαγγελματικό γυναικείο παιχνίδι στην Αγγλία που διπλώθηκε λόγω της κρίσης Covid-19;


Η Fylde είναι η ένατη των 12 ομάδων που άρχισαν να παλεύουν όταν η σεζόν εγκαταλείφθηκε τον περασμένο μήνα και το πρωτάθλημα τους κηρύχθηκε άκυρο.



Η ομάδα, η οποία άλλαξε το όνομά της από Fylde Ladies σε Fylde Women στην αρχή της σεζόν, είχε σχηματιστεί το 2016 όταν η γυναικεία ομάδα του Preston North End μετακόμισε στο Mill Farm και μετονομάστηκε.





Αυτή η ανακοίνωση της AFC Fylde ακολουθεί την απόφαση του ιδιοκτήτη David Haythornthwaite να μειώσει την επένδυσή του στο κλαμπ κατά περίπου 50% λόγω της τρέχουσας κρίσης.


Μια δήλωση της λέσχης του διευθύνοντος συμβούλου Jonty Castle αναφέρει: "Με τη συνεχιζόμενη πανδημία Covid-19 σε όλο τον κόσμο, πιστεύω ότι είναι σωστό να προσφέρουμε την πιο διαφανή και σαφή δυνατή επικοινωνία σχετικά με την τρέχουσα θέση μας".


"Είχα σε βάθος συζητήσεις με τον πρόεδρο David Haythornthwaite και αναγνωρίζουμε ότι ως ποδοσφαιρικός σύλλογος που βασίζεται στην κοινότητα, η AFC Fylde ήθελε πάντα να λειτουργεί ομάδα γυναικών".


"Η ομάδα των γυναικών, με επικεφαλής τον διευθυντή Conrad Prendergast, ήταν μια πίστωση για το ποδοσφαιρικό σύλλογο και την τοπική περιοχή".





"Ωστόσο, λόγω της τρέχουσας και συνεχιζόμενης ρευστής κατάστασης σχετικά με τον ιό Covid-19, ο πρόεδρος έπρεπε να λάβει τη σκληρή απόφαση να διαλύσει την ομάδα των Γυναικών".


"Μιλήσαμε με τον Conrad και γνωρίζει τα σχέδια που έχουμε θέσει σε εφαρμογή και τον ευχαριστούμε για την κατανόησή του σε αυτή τη δύσκολη και αβέβαιη στιγμή".


"Καταλαβαίνουμε και δεχόμαστε ολόψυχα ότι δεν είναι η είδηση ​​που θέλει να δώσει ή να λάβει κανείς και όλοι στο κλαμπ θα ήθελαν να προσφέρουμε τις καλύτερες ευχές μας σε όλες τις σημερινές παίκτριες και το προσωπικό για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία".


"Ελπίζω ειλικρινά ότι όλοι οι υποστηρικτές, τόσο της ομάδας ανδρών όσο και των γυναικών, μαζί με όλες τις οικογένειές σας, να διατηρηθείτε ασφαλείς και καλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code