ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

F1: Τι θα ζητήσει ο Χάμιλτον από το νέο του συμβόλαιο;


 O Λιούις Χάμιλτον θέλει να συνεχίσει να απολαμβάνει μεγάλη ελευθερία όσο βρίσκεται στη Μερσέντες, με σκοπό απερίσπαστος να κατακτά περισσότερα παγκόσμια πρωταθλήματα στα επόμενα χρόνια.





Το τωρινό συμβόλαιο του Χαμιλτον με τα "ασημένια βέλη" εκπνέει στο τέλος του 2020, με την φημολογία που τον ήθελε στην Φερράρι να έχει υποχωρήσει. Ο Λιουίς αναμένεται να υπογράψει ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την Γερμανική ομάδα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Τίποτα βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί και ο Χάμιλτον έχει δώσει μια εικόνα για το τι έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτόν, για να υπογράψει.
Ο Χάμιλτον απολαμβάνει μεγάλη ελευθερία και ευελιξία με την Μερσέντες στο θέμα ότι δουλεύει και με άλλους συνεργάτες έξω από την Formula 1. Επιθυμεί αυτή η ελευθερία να ισχύει και στα επόμενα χρόνια που έρχονται.
Σε δηλώσεις του στο Sky Sports ο Χάμιλτον επεσήμανε ότι: " Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, είχα την δυνατότητα να κάνω πράγματα, όπως η συνεργασία μου με την Tommy Hilfiger. Εάν δεν είχαμε κάνει από πριν συζητήσεις, τότε η Hilfiger δεν θα ήταν μέρος του team μας και δεν θα μπορούσα να πετύχω τα σπουδαία επιτεύγματα μου. Με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να αλλάξουμε από εδώ και πέρα μικρά πράγματα, τα οποία δεν θα μας εμποδίζουν να απομακρυνόμαστε από τον πρωταρχικό μας στόχο, που είναι να κερδίζουμε τίτλους. Κάθε χρονιά, η ζωή προχωράει και μεταβάλλεται, με τον  προγραμματισμό σου για την επόμενη πενταετία είναι διαφορετικός όσο περνούν τα χρόνια.".
Ο 35χρονος Βρετανός πιλότος συνέχισε λέγοντας πως: " Φυσικά.και βρίσκομαι στα τελευταία χρόνια της καριέρας μου στο άθλημα και όπως συνεπάγεται θα ήθελα να λαμβάνω όσο το δυνατόν μεγαλύτερους μισθούς, αλλά εννοείται πως με ενδιαφέρουν κυρίως τα αποτελέσματα. Έχει να κάνει με το ταξίδι και τον προορισμό μου στην F1, με  τα άλλα πράγματα που συμμετέχω, επίσης να το συμπληρώνουν".

Ο Χάμιλτον εξετάζει και ενδιαφέρεται επίσης στην προοπτική εκπροσώπησης του brand της Μερσέντες στο άμεσο μέλλον, καθώς εργάζεται με την Γερμανική ομάδα μαζί σε επιπλέον projects.
Ο έξι φορές πρωταθλητής επισημαίνει ότι: " Η Μερσέντες έχει την πολιτική πως όλοι οι οδηγοί της, ακόμη και ο Sir Stirling Moss. που ήταν ακόμη μέλος της ομάδας (σε τόσο μεγάλη ηλικία) , να τους τιμούν. Γίνεσαι μέρος μιας κληρονομιάς και μιας διά-βίου συνεργασίας, κάτι που νομίζω πως είναι εξαιρετικά ελκυστικό. Πολλούς από τους σχεδιασμούς,που προχωράει η Μερσέντες, όπως η επιχειρηματική στρατηγική sustainability, είναι πολύ σημαντικά για εμένα και επηρεάζουν συνολικά και την απόδοση μας. Εργαζόμαστε επίσης για να χρησιμοποιούμε το 2039, άνθρακα και να πρωτοπορήσουμε στην F1. Θέλω να συμμετέχω σε τέτοια projects και πρέπει να είμαστε ευθυγραμμισμένοι σε αυτό".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code