ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΚΑΕ Ρέθυμνο : Δωρεάν εισιτήρια διάρκειας για γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό


Το Ρέθυμνο προέβη σε μία αξιοσέβαστη κίνηση, καθώς έδωσε την δυνατότητα σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για δωρεάν εισιτήρια διάρκειας. 



Η κρήτικη ομάδα ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό ότι στο επόμενο πρωτάθλημα όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με την επίδειξη της ταυτότητάς του θα μπορεί να αποκτήσει εισιτήρια διάρκειας για τους αγώνες της ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, κάνει γνωστό ότι στο επόμενο πρωτάθλημα όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, στα Κέντρα Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Νομού, με την επίδειξη της ταυτότητας τους, θα έχουν δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας.

Μέχρι τότε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και στηρίζουμε την προσπάθεια τους, ώστε να βγούμε όλοι μαζί νικητές στη μάχη κατά του κορονοϊού.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code