ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χαιρετίζει με δήλωση της η Επιτροπή Αθλητών της IAAF την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο


H Επιτροπή Αθλητών της IAAF  - μέλος της οποίας είναι η Ελληνίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κι Ολυμπιονίκης του επι κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη - η οποία πρωτοστάτησε μαζί με συναθλητές της στη λήψη της απόφασης - χαιρετίζει με δήλωσή της την απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ιαπωνικής Κυβέρνησης να αναβάλουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 έως το 2021.

Πιστεύουμε ότι αυτή η απόφαση όχι μόνο παρέχει τη σαφήνεια που αναζητούν οι αθλητές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αλλά και επιτρέπει στους αθλητές να επικεντρωθούν στο να μένουν υγιείς και να βοηθούν στην καταπολέμηση αυτής της άνευ προηγουμένου παγκόσμιας κρίσης για την υγεία.
Αντιλαμβανόμαστε ότι πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και καθώς προχωράμε, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την Παγκόσμια Ομοσπονδία και άλλους φορείς αθλητών στα αθλήματα μας για να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις. Για το σκοπό αυτό, ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε με το World Athletics για να διερευνήσουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους αθλητές ευκαιρίες αγώνων φέτος, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό θα είναι ασφαλές. Επιπλέον, αναμένουμε να συμμετέχουμε στη διαδικασία επανεξέτασης του σημερινού ολυμπιακού συστήματος αξιολόγησης και να διασφαλίσουμε ότι οι ανησυχίες των αθλητών θα ληφθούν υπόψη πριν από την εφαρμογή τυχόν τροποποιήσεων αυτού του συστήματος.

Αυτή τη στιγμή, ζητάμε από τους αθλητές να ακολουθήσουν τις συστάσεις των κυβερνήσεών τους και των υγειονομικών αρχών, παραμένοντας στο σπίτι και ασκώντας κοινωνική αποστασιοποίηση για να προστατεύσουν την υγεία των γύρω τους. Μαζί μπορούμε να είμαστε μέρος της λύσης, και όταν έρθει η ώρα, να είναι οι φάροι της έμπνευσης μέσω του αθλητισμού που θα χρειαστεί ο κόσμος μας.
Σε όλους τους αθλητές, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε.


Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα.


Μείνετε ασφαλείς, μείνετε σπίτι.


Η Επιτροπή Αθλητών

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code