ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H κορυφαία επίδοση της Λίβερπουλ στην ιστορία της Premier League - top 6 ποδοσφαιριστές 2019/20


Στην κορυφή του μέσου όρου πόντων της Premier League βρίσκεται η Λίβερπουλ , κερδίζοντας μέχρι στιγμής  2,83  βαθμούς ανά αγώνα στο πρωτάθλημα.
Η επίδοση αυτή θεωρείται η κορυφαία στην ιστορία της Πρεμιερ κάνοντας τους άπαντες να την χειροκροτούν ακόμα και αν δεν υποστηρίζουν τους «The reds».

Πρώτος στην κατάταξη για τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την σεζόν 2019/20 είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ που ήδη θεωρείται ο θρύλος της Λίβερπουλ αφού κατάφερε να φτάσει τα 91 γκολ και 37 ασίστ σε 144 παιχνίδια. Ο Αιγύπτιος επιθετικός κατάφερε να φτάσει τα 70 γκολ σε 100 παιχνίδια πετυχαίνοντας τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Premier League. 
Στην συνέχεια, ακολουθεί ο Φερνάντο Τόρες  ο οποίος έχει 65 γκολ σε 102 παιχνίδια, προσπερνώντας τον Λουίς Σουάρες ο οποίος έχει 69 γκολ σε 110 παιχνίδια


Στην τοπ λίστα είναι  και ο Σαντιό Μανέ αφού κατάφερε να φτάσει τα 14 γκολ και 7 ασίστ σε 27 παιχνίδια και να θεωρείται επίσης ένας από τους πρωταγωνιστές της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια. Στις 2 Δεκεμβρίου 2019 τερμάτισε στην τέταρτη θέση για το βραβείο πίσω από τον Μέσι και τον συμπαίκτη του Φαν Ντάικ και τον Ρονάλντο. Στις 7 Ιανουαρίου 2020 ονομάστηκε Αφρικανός ποδοσφαιριστής της χρονιάς CAF αφού είναι ο δεύτερος που κέρδισε το βραβείο μετά τον El Hadji Diouf.

Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ  στην παρούσα φάση κατατάσσεται στους καλύτερους αμυντικούς  των «κόκκινων» αλλά και στους 5 κορυφαίους αμυντικούς παίκτες  του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 12η θέση  στη συνολική κατάταξη της Πρεμιερ Λιγκ με συνολικά 4 γκολ και 215 υποκλοπές της μπάλας.  Στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 ψηφίστηκε ως υποψήφιος στον «καλύτερο παίκτη ανδρών της FIFA και στο FIFA pro Mens world 11. Tον Οκτώβριο του 2019 ο 27χρονος επιλέχθηκε ως ένας από τους 30 ποδοσφαιριστές για το Ballon dOr. Στα βραβεία τον Δεκέμβριο ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Lionel Messi.


Καλύτερος μέσος  είναι ο Τρεντ Άλεξ Άρνλοντ , με συνολικά 12 ασίστ  και με τον αριθμό 39 να κατατάσσεται  στους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code