ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Eredivisie: Χαμός στην μάχη της ουράς

Φέτος το Ολλανδικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα σε όλη την Ευρώπη, καθώς έχει ενδιαφέρον σε όλες τις θέσεις της βαθμολογίας.

Στην μάχη της ουράς, με μόλις 8 αγωνιστικές να απομένουν, τα πράγματα είναι λίγο ξεκάθαρα για τις ομάδες που πέφτουν απευθείας, αλλά για το μπαράζ μεταξύ τρίτου από το τέλος της 1ης κατηγορίας και τρίτου 2ης κατηγορίας, έχουμε πολύ αμφίρροπη μάχη.

Ντεν Χάαγκ και Βάαλβαϊκ, από ότι φαίνεται είναι οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν απευθείας, έχοντας πολύ δύσκολο έργο στις 8 αγωνιστικές που απομένουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, του χρόνου θα αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία, έχοντας συλλέξει σε 26 αγώνες 19 και 15 βαθμούς αντίστοιχα.


 Από εκεί και πέρα χαμός γίνεται για την αποφυγή του μπαράζ. Η Φένλο είναι αυτή που έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα με 28 βαθμούς, έχοντας και ευνοϊκό πρόγραμμα σχετικά, στα 8 εναπομένοντα παιχνίδια.

Επόμενη σε αυτή την μάχη, είναι η Τβέντε. Έχει 27 βαθμούς αλλά έχει πολύ δυνατό πρόγραμμα, καθώς θα αντιμετωπίσει κατά κύριο λόγο ομάδες που καίγονται για βαθμούς. Οπότε ίσως είναι είναι το πρώτο φαβορί για να αγωνιστεί στο μπαράζ.

Τσβόλε και Φορτούνα Σιτάρντ, μπαίνουν στην μάχη έχοντας από 26 βαθμούς και με την Τσβόλε όμως να έχει το ποιο εύκολο πρόγραμμα από τους τέσσερις αντιπάλους, ενώ η Φορτούνα έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και κατά τα φαινόμενα, η μάχη θα κριθεί ανάμεσα σε Φορτούνα Σιτάρντ και Τβέντε για την μάχη της αποφυγής του μπαράζ.

Το Ολλανδικό πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία, με 8 αγωνιστικές να απομένουν αφότου εκκινήσει και σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσουν όλες οι θέσεις.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code