ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάρτιος σαν Μάιος


Οι άνθρωποι του ΑΡΗ ήδη έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.



Παρότι στα αγωνιστικά δεν υπάρχει δραστηριότητα οι άνθρωποι της ομάδας εκμεταλλεύονται την διακοπή. Ο Άγγελος Χαριστέας ήδη έχει έτοιμη λίστα με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν στόχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Οι παίκτες αυτοί έχουν και την σύμφωνη γνώμη του Μίχαελ Ένινγκ ο οποίος τυπικά δεν έχει ανανεώση με την ομάδα κάτι που αναμένεται να γίνει σύμφωνα με εντολή Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος σε συνεργασία με τον προπονητή κοιτάνε παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δίνουν έμφαση στην ταχύτητα, την αντοχή και την δύναμη ενώ προτιμούν ξένους καθώς υπάρχει και σχέδιο να έρθουν ελληνόπουλα από τις ακαδημίες. Καθοριστικός παράγοντας είναι και η ηλικία καθώς το πλάνο κάνει λόγο για μείωση του μέσου όρου.

Σε αυτό το σημείο να αναλογιστούμε πως ο ΑΡΗΣ έχει και μια δικαστική διαμάχη με την FIFA όπου μπορεί να προκύψει και θέμα απαγόρευσης μεταγραφών. Οι άνθρωποι των "κιτρινόμαυρων" το έχουν στα υπόψιν τους, ωστόσο πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν και δεν θα υπάρχει κανένα θέμα.

Από την άλλη μεριά, ανησυχία προκαλούν και τα υψηλά συμβόλαια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται αρκετά μεθοδικά σε αυτό το κομμάτι έτσι ώστε να μην υπάρχουν τα λάθη του παρελθόντος. Αντιμετωπίζουν προσεκτικά τους ποδοσφαιριστές με υψηλά συμβόλαια και τους τωρινούς και αυτούς που πρόκειται να προσεγγίσουν. Αυτός είναι και ένας λόγος που μπορεί κάποιες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών να μην πραγματοποιηθούν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code