ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξένοι διαιτητές στο κυπριακό πρωτάθλημα

Μετά από απόφαση της ΚΟΠ (κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου) και την έγκριση από τον  σύνδεσμο διαιτητών της χώρας ,θα οριστούν ξένοι διαιτητές από τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Κύπρου.

Η αρχή με τους ξένους διαιτητές θα γίνει λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος και πιθανόν στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ- Ομόνοια, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Στην χθεσινή, συνάντηση του πρόεδρου της ΚΟΠ  Γιώργου Κούμα, με τον σύνδεσμο των διατητών  ο ίδιος έκαμψε τις επιφυλάξεις του, αν και στην αρχή οι Κύπριοι διαιτητές ήταν κάθετα αντίθετοι στην απόφαση αυτή αλλά, στην συνέχεια άλλαξαν στάση καθώς η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

« Δυστυχώς οι ξένοι διαιτητές στην παρούσα φάση είναι αναγκαίο κακό-καλό και θέλω να εκφράσω την ευαρέσκεια μου προς τον ΣΔΚ για την απόφαση ευθύνης που πήραν μαζί μας.Οι ξένοι διαιτητές θα έρθουν εκεί και όπου χρειάζονται και όποτε χρειαστεί.Κάθε βδομάδα θα αποφασίζουμε.Μπορεί να έρθει ένας, δύο, μπορεί και κανένας» δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την συνάντηση ο πρόεδρος της ΚΟΠ.

Από πλευράς του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου,Γιώργος Πάπουτσος, ανέφερε: «Η απόφαση η οποία πάρθηκε λέω σίγουρα ότι για τη διαιτησία είναι οπισθοδρόμηση.Η κάθοδος όμως κάποιων ξένων διαιτητών στην Κύπρο σίγουρα θα δώσει την εικόνα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο ότι λάθη δεν κάνουν μόνο οι Κύπριοι διαιτητές αλλά όλοι οι διαιτητές.Σίγουρα αναζητούμε καλές διαιτησίες,όμως θα υπάρξουν και λάθη. Συναποφασίσαμε με την Ομοσπονδία, θα δημιουργηθούν μέτρα για αναβάθμιση της διαιτησίας.»






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code