ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξάνθη-Λαμία: Με φόρα από το κύπελλο για νίκη ανάσα στη Ξάνθη!


Η Λαμία φιλοξενείται στη μακρινή Ξάνθη από την τοπική ομάδα σε μια αναμέτρηση που θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες των δύο ομάδων για την είσοδο στην εξάδα.



Δύσκολη έξοδος για την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία θέλει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν για την είσοδό της στα play-offs. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει σήμερα τη νίκη πέρα από βαθμολογικούς λόγους και για την ψυχολογική της ανάταση, μετά το σερί των έξι αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Επίσης με μία ενδεχόμενη νίκη σήμερα αφήνει πίσω της και το σημερινό της αντίπαλο στην κούρσα που τρέχουν έξι ομάδες για μία προνομιακή θέση.

Ο 50χρονος τεχνικός των Φθιωτών δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στην κατάρτιση της αποστολής και της ενδεκάδας, καθώς πέρα από τον μακροχρόνια τραυματία Βασίλη Πλιάτσικα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Μπόρεσε επίσης να ξεκουράσει αρκετά σημαντικά εργαλεία του στο μεσοβδόμαδο αγώνα με τον Ολυμπιακό, πράγμα που του δίνει τη δυνατότητα και για μια ξεκούραστη ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα επανέλθει ο Θεοδωρόπουλος, με τον Επασί πάντως που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή να έχει πιθανότητες να κάνει την πρώτη του συμμετοχή με τη Λαμία. Δεξιά στην άμυνα ο Σκόνδρας δείχνει να έχει προβάδισμα αντί του Ασίγκμπα, με τους Βύντρα και Αντέτζο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αριστερά ο αρχηγός Βάντερσον για την ώρα μοιάζει αμετακίνητος.

Στον άξονα οι Μπεχαράνο και Δημούτσος θα επιστρέψουν στη βασική ενδεκάδα και θα αποτελέσουν τη δυάδα των χαφ για τους Λαμιώτες. Δεξιά στην επίθεση θα πάρει θέση ο Καραμάνος, με το Βιγιάλμπα να παίρνει φανέλα βασικού αριστερά και λόγω της αποβολής του Ρόμανιτς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πίσω από το Μπιανκόνι που θα επιστρέψει μετά τις ανάσες που πήρε στο κύπελλο θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Ταιρόνε, με τον Άκη Μάντζιο να περιμένει πολλά περισσότερα από τον Ισπανό επιτελικό μέσο ως προς τη δημιουργία του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας:

Θεοδωρόπουλος, Επασί, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Σάλιακας, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βάντερσον, Σάλιακας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Νιάσε, Μπουλούλης, Μπάχανακ, Καραγιάννης, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Ταιρόνε, Σάσι, Μπιανκόνι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1):

Θεοδωρόπούλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Ταιρόνε, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Μπιανκόνι.

Ώρα: 17:15μ.μ.
Γήπεδο: Xanthi FC Arena
Μετάδοση: ErtSportsHd
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος ( Δωδεκάνησα ) , VAR: Ευαγγέλου ( Αττική )

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code