ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Απρόοπτο με Μπίσεσβαρ


Απών από τη  σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ με φόντο τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αύριο ήταν ο Ντιέγκο Mπίσεσβαρ λόγω ίωσης. Εκτός αποστολής τέθηκαν και ο Ελ Kαντουρί με τον Κρέσπο οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.
Στην αποστολή επίσης δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε ο Δημήτρης Γιαννούλης λόγω καρτών δεν συμπεριλαμβάνονται επίσης και οι μακροχρόνια τραυματίες Λέο ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ.
Ο Αμπέλ Φερέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές με την σημαντική επιστροφή του Αντώνη Γαιτανίδη μετά από 3 μήνες εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στον ώμο.
Η αποστολή για το ματς με την Τρίπολη περιλαμβάνει τους Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μάτος, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Εσίτι, Πέλκα, Στοχ, Λάμπρου, Λημνιό, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Γαϊτανίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement