ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πόσο θα λείψει ο Ποντένσε απο τον Ολυμπιακό;


Η μεταγραφή του Ποντένσε από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς ολοκληρώθηκε σήμερα μετά από ένα μίνι σήριαλ διαπραγματεύσεων ( λεπτομέρειες θέλουν το ποσό να πλησιάζει τα 20.000.000 ευρώ).Το ερώτημα  που γεννιέται μετά την μεταγραφή αυτή ανάμεσα στους φίλαθλους του Ολυμπιακού είναι μπορεί ο Ολυμπιακός να καλύψει το κενό του Πορτογάλου εξτρεμ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ολοκληρώνει μετά από ενάμιση χρόνο τον κύκλο του στον Ολυμπιακό,πραγματοποιώντας ομολογουμένως μια πολύ καλή παρουσία στον λιμάνι βοηθώντας στα μέγιστα τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός,  είναι γεγονός ότι παραχωρείζεται ένα από τα βασικά του όπλα στην προσπάθειά του  για κατάκτηση του πρωταθλήματος, . Ο Ποντένσε είναι ένας εξτρέμ που στον Ολυμπιακό έκανε διαφορά στα καλά του. Το κενό του βραχύσωμου εξτρέμ , είναι μεγάλο. .Διότι αυτό , η ομάδα του Μαρτίνς ,βασιζόταν αρκετές φορές  σε αυτόν και επίσης είχε μάθει να παίζει με τον Πορτογάλο . Αν θυμηθεί κανείς τι έχει γίνει φέτος και πέρσι , θα καταλάβει πολλά, ειδικά στα ματς της Ευρώπης.

Αγωνιστικά κοιτώντας , Ο Ποντένσε δε ήταν ο άνθρωπος που θα σου έδινε την λύση του σκοραρίσματος στην επίθεση άλλα τρυπάγε τις άμυνες με περίσσια ευκολία σε αρκετές περιπτώσεις και μοίραζε ασίστ στους συνάδελφους του για να μετουσιώσουν την ασίστ σε γκολ. Επίσης σε αρκετά ματς κράταγε παίχτες πάνω του ,κέρδιζε αρκετά φάουλ με τις ενέργειες του ,έδινε ανάσες στους συμπαίχτες του και επίσης  είχε τρομερή αλλαγή κατεύθυνσης που δεν την κατέχει αλλος στην ομάδα .Ο Ολυμπιακός θα χάσει αρκετή από την ενέργειά στο αγωνιστικό τομέα, ειδικά στα άκρα.

Όπως προείπαμε ,το κενό του θα είναι  μεγάλο αλλά μπορεί να καλυφτεί ; Φυσικά και μπορεί είτε με εσωτερική μετακίνηση παίχτη είτε με μια μεταγραφή. Αρχικά  ο Βαλμπουενά θα μπορούσε να καλύψει αρκετά καλά την θέση ,διότι για αυτό έγινε μεταγραφή ,άσχετα που ελέω τραυματισμού Φουρτούνη μετατοπίστηκε ως επιτελικός μέσος. Έχει όλα τα φόντα απλά είναι λίγο κατώτερος τεχνικά άλλα η εμπειρία που διαθέτει θα τον βοηθήσει αρκετά. Επίσης υπάρχει ο Ραντζέλοβιτς, αλλά χωρίς τεχνική κατάρτιση τέτοια σαν του Πορτογάλου, αλλά και με πρόβλημα στην τακτική προσέγγιση. O σέρβος δεν λογίζεται φυσικά ως βασικός αλλά ως αλλαγή είναι ιδανική περίπτωση ,όπως έχουμε δει .Και τέλος υπάρχει, η περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου,  έχει  περίσσια ποιότητα, εμπειρία, αλλά προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και μεγάλο διάστημα απουσίας. Μπορεί να δώσει λύσεις αλλά αυτό θα το δείξει ο χρόνος προσαρμογής του

Πιστεύω όμως ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προχωρήσει σε μια μεταγραφή εξτρεμ  και εάν είναι δυνατόν στα χαρακτηριστικά του Πορτογάλου. Πολλά μεταγραφικά σενάρια ακούγονται και πιστεύω πως οι δυο τελευταίες μέρες θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code