ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εύκολα οι Λέικερς, ματσάρα στο Πόρτλαντ

Τρία παιχνίδια διεξήχθησαν χθες στο NBA που πρόσφεραν όμως μπόλικο θέαμα.
Αρχικά οι Λέικερς κέρδισαν εύκολα τους Μπρούκλιν Νετς με τον Λεμπρόν να κάνει το 10ο τριπλ νταμπλ στη φετινή σεζόν. Ειδικότερα είχε 27 πόντους 12 ριμπάουντ και 10 ασσίστ ενώ χρήσιμες βοήθειες έδωσαν οι Κούζμα και Ντέιβις με 16 πόντους και τον δεύτερο να κατεβάζει επίσης 11 ριμπάουντ. Για τους Νέτς ο Ίρβινγκ είχε 20 πόντους και ο Ταουρίν Πρινς 18.

Στο Πόρτλαντ, Μπλέιζερς και Μάβερικς προσέφεραν ένα μοναδικό επιθετικό θέαμα με τις τελικούς νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 125-133. Ο Λίλαρντ ήταν πάλι ασταμάτητος,πέτυχε 47 πόντους, μοίρασε 8 ασσίστ αλλά κατέληξε από την πλευρά των ηττημένων. Όλους τους πόντους του Λίλαρντ είχαν συνολικά οι Ντόνσιτς και Πορζίνγκις (27,20) με τον Σλοβένο να μοιράζει και 9 ασσίστ. Επίσης ο Τρέβορ Αρίζα επέστρεψε στην ενεργό δράση, έβαλε 21 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετό. Μ'αυτή την ήττα οι Μπλέιζερς βρίσκονται στην 10η θέση και η είσοδος στα πλέι οφ γίνεται δυσκολότερη.

Το παιχνίδι ανάμεσα στους Καβαλίερς και Ουίζαρντς έβγαλε νικητές τους πρωτευουσιάνους με σκορ 112-124. Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση από τον Μπράντλεϊ Μπίλ που είχε 36 πόντους και 8 ασσίστ ενώ για τους "πολεμιστές" ο Σέξτον είχε 29 πόντους και ο Νανς Τζούνιορ 22 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code