ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η 18η αγωνιστική της Bundesliga

 Μετά την πρεμιέρα χθες και την νίκη της Σάλκε επί της Γκλαντμπαχ
συνεχίζεται σήμερα με 6 αγώνες η πρώτη κατηγορία του Γερμανικού πρωταθλήματος.

 Από τους μεσημεριανούς αγώνες ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και την Αουγκσμπούργκ. Για την Μπορούσια αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και η πιο  ηχηρή μεταγραφή του Ιανουαρίου μέχρι τώρα στη Γερμανία, αυτή του νεαρού Νορβηγού επιθετικού Χααλαντ από τη Σάλτσμπουργκ έναντι 20 εκ ευρώ. Εκτός αποστολής από την άλλη έμεινε ο Πάκο Αλκάθερ ο οποίος όπως λέγετε στη Βεστφαλία είναι δυσαρεστημένος μετά και από το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Ατλέτικο και το μεγαλοπρεπές Nein που είπαν οι Γερμανοί στην πρόταση της. Το ζήτημα πάντως για την Ντόρτμουντ είναι η σταθερότητα μιας και στον πρώτο γύρο ήταν ικανή για το καλύτερο  και το χειρότερο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αγώνας με την Λειψία που στο πρώτο ημίχρονο προηγούνταν με 2-0 παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και στο δεύτερο έμοιαζε λες και βγήκε άλλη ομάδα και δέχτηκε 3 γκολ. Από την άλλη η Αουγκσμπούργκ είναι από τις χειρότερες ομάδες αμυντικά αλλά διαθέτει  ικανοποιητική επιθετική γραμμή. Σίγουρα πάντως μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Γκρέγκοτιτς με τη Σάλκε (γκολ και ασίστ) κάποιοι δεν θα νιώθουν άνετα που τον είχαν μεταξύ πάγκου και εξέδρας και τελικά τον άφησαν να φύγει.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το παιχνίδι ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Χοφενχάιμ του δικού μας Κώστα Σταφυλίδη. Αυτό γιατί άπαντες περιμένουν να βγάλει αντίδραση η Φρανκφούρτη. Μετά το κύπελλο που κατέκτησε και την εκπληκτική πορεία της πέρυσι στην Ευρώπη φέτος παραπαίει με αποτέλεσμα να είναι μόλις 3 βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού. Τα λεφτά που πήρε το καλοκαίρι από την μεταγραφή του Γιόβιτς δεν την βοήθησαν να βρει άξιο αντικαταστάτη του Σέρβου με τον Μπας Ντοστ και το άλλοτε μεγάλο ταλέντο τις Πορτογαλίας Αντρε Σίλβα να σκοράρουν με το Σταγονόμετρο.

Στις 7.30 μπαίνει στο χορό και η πρωταθλήτρια χειμώνα Λειψία απέναντι στην πρωτάρα στην Μπουντεσλιγκα Ουνιον Βερολίνου. Η ομάδα τις Λειψίας κάνοντας έναν ονειρικό πρώτο  γύρο με επιθετικό ποδόσφαιρο και έναν δαιμονισμένο Τίμο Βέρνερ κατάφερε κάτι που δεν το έχει κάνει ποτέ καμία Γερμανική ομάδα, να βάλει τρία η περισσότερα γκολ σε 8 συνεχόμενα παιχνίδια.


Αναλυτικά τα παιχνίδια της αγωνιστικής:
Αουγκσμπούργκ - Ντόρτμουντ (16.30)
Χοφενχαιμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης ( 16.30)
Κολωνία- Βόλσμπουργκ (16.30)
Μαινζ - Φράιμπουργκ
Φορτούνα Ντίσελντορφ - Βέρντερ Βρέμ (16.30)
Λειψία- Ουνιον Βερολίνου (19.30)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code