ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και αν κερδίσουμε την Βοσνία ;

Τότε θα τρέξουν να «κρυφτούν» όλοι ώστε να μην φανερωθούν, ποιοι ήταν αυτοί που κατέκριναν παίκτες και προπονητή για την νίκη επί του Λιχτενστάιν ή θα αναζητήσουν εκ νέου δικαιολογίες;
Εάν πιάσουμε τα λεγόμενα όλων των κατακριτών της Εθνικής μας ομάδας, τότε οι ίδιοι οι παίκτες δεν θα έπρεπε καν να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν τα 90' του ματς. Η νίκη θα ερχόταν με ... θεία φώτιση.

Δυστυχώς σε αυτή την χώρα έχουμε μάθει να είμαστε όλοι προπονητές και δεν μπορούμε να δούμε το δάσος και προτιμάμε να μείνουμε στην όραση και μόνο του δέντρου. Όταν το βράδυ του Σαββάτου το εθνικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης επί του Λιχτενστάιν , η μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών έτρεξε να διερωτηθεί και να σχολιάσει με κακεντρεχή τρόπο τον λόγο που οι παίκτες μας σκόραραν μόλις 2 τέρματα , ενώ έπρεπε τουλάχιστον 12(!). Δεν ασχολήθηκε κανείς με το ότι η ομάδα κατάφερε να παράξει 31 τελικές προσπάθειες, κάτι που δεν είχαμε δει καν στο ματς με το Γιβραλτάρ το 2016 όπου έληξε με 1-4 υπέρ μας και έχοντας 20 τελικές προσπάθειες.

Είμαι από τους ανθρώπους που με την είδηση του ερχομού του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, δεν με χαροποίησε ιδιαίτερα. Υπήρξαν οι αμφιβολίες μου για το τί μπορεί να καταφέρει ένας προπονητής, ο οποίος δεν είχε πετύχει τίποτα το ιδιαίτερο σε καμία ομάδα από όσες βρέθηκε από το συγκεκριμένο πόστο. Δεν αντιλέγω στο ότι ακόμα υπάρχουν ενδοιασμοί προς το πρόσωπο του, ωστόσο δεν γίνεται και δεν θα ήταν καθόλου δίκαιο να μην του αναγνωρίσουμε ότι η ομάδα μας τα πήγε πραγματικά...άριστα στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Euro 2020.

Αυτό που θα πρέπει να παραμείνει χαραγμένη στην μνήμη μας είναι ο πανηγυρισμός έπειτα από την επίτευξη του πρώτου τέρματος από τον Κώστα Φορτούνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code