ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο κλοιός στενεύει

Μια ομάδα παρατημένη από τη διοίκησή της , γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, χάνοντας μάλιστα και τη διαφορά με την οποία είχε επικρατήσει στη Βαρκελώνη.
Το πλεονέκτημα έδρας αρχίζει να δυσκολεύει πολύ , αφού πλέον προστέθηκε και η Μπάρτσα στους διεκδικητές της τέταρτης θέσης.
To καμπανάκι έχει χτυπήσει εδώ και καιρό. Ο Ολυμπιακός σέρνεται, με την επιθετική του λειτουργία να θυμίζει έντονα την προβληματική του εικόνα επί Σφαιρόπουλου. Ήττα από την ουραγό Νταρουσάφακα, ήττες με κάτω τα χέρια από Φενέρ και Ρεάλ, νίκη στην παράταση με το Χολαργό για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά,διοίκηση και προπονητής επέλεξαν να ρισκάρουν και να μην κινηθούν γρήγορα για την απόκτηση γκαρντ που τόσο λείπει από την ομάδα.
Για άλλη μια χρονιά, οι μεταγραφές του καλοκαιριού αποδεικνύονται αποτυχημένες. Ο Τίμα είναι μόνιμα εκτός τόπου και χρόνου, ο Λεντέι δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για τα προσωπικά του στατιστικά, ενώ ούτε ο Τουπάν, πέραν ορισμένων εκλάμψεων, ξεφεύγει από τη γενική μετριότητα. Ο δε Γκος, μπορεί στο μέλλον να βελτιωθεί, πάντως το ρόλο για τον οποίο αποκτήθηκε, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τον υπηρετήσει. Ο Βεζένκοφ ουσιαστικά δεν υπολογίζεται από το Μπλατ, κάτι που ισχύει και για το Μάντζαρη. Κοινώς, η ομάδα πορεύεται, στηριζόμενη σε μετρημένα κουκιά.
Η φετινή σεζόν αρχίζει να έχει ολοένα και περισσότερες ομοιότητες με την προηγούμενη. Πέρσι, ήταν η ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου, που ξύπνησε τη διοίκηση για να προχωρήσει σε μεταγραφή. Φέτος λογικά θα είναι η 20αρα από τη Μπαρτσελόνα. Βέβαια, αν είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί , να αποδειχτεί ένας ακόμη "Μπόμπι Μπράουν" , τότε δεν χρειάζεται καν να μπουν στον κόπο.
Όπως και να χει, οι επόμενες μέρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το μπασκετικό Ολυμπιακό. Πάντως, η σημερινή ήττα ενδέχεται να κοστίσει ακριβά. Εφόσον ο Ολυμπιακός τερματίσει πίσω από Εφές και Μπαρτσελόνα, θα κληθεί στα playoffs να αντιμετωπίσει μία εκ των Φενέρ,Ρεάλ,ΤΣΚΑ με μειονέκτημα έδρας. Και τότε τα πράγματα θα είναι απίστευτα δύσκολα, ακόμα και αν γίνει μια καλή προσθήκη στο προσεχές διάστημα. Ας πρόσεχαν..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code