ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη αποκλεισμού για την Εθνική !

Κατάφερε να κερδίσει την Φινλανδία η Εθνική Ελλάδος, ωστόσο αυτό δεν επιτεύχθη με διαφορά δύο τερμάτων και έτσι με το 1-0 χάρις σε αυτογκολ των φιλοξενούμενων στέλνει αυτούς στην επόμενη φάση του Nations League.

Γενική εικόνα
Η Ελλάδα ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ωστόσο αυτό έγινε με δυσκολία, αφού οι Φινλανδοί δεν σταμάτησαν από το 1' να πιέζουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Η Εθνική μας όμως ευτύχισε να σκοράρει στο 24' με τον Τοροσίδη να κάνει μια προσποίηση από δεξιά να περνάει τον αντίπαλο του, να σεντράρει και τον Πέλκα να πιάνει μια κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή. Αρχικά απέκρουσε ο πορτιέρο της Φινλανδίας, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και χτύπησε εν συνεχεία στον Γκράνλουντ που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0,με αυτογκόλ. Η Ελλάδα από εκεί και πέρα ανέβασε στροφές και πέρα από κάποια άλλα σουτ, η καλύτερη στιγμή ήταν αυτή του Παπασταθόπουλου στο 36', που έπιασε μια κεφαλιά αλλά αυτή σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της Φινλανδίας.
Καλά ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο για τους Φινλανδούς που μόλις στο 51' ο Τούομινεν έκανε μια σόλο προσπάθεια αλλά το σουτ του κατέληξε πολλά μέτρα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βλαχοδήμου. Η Εθνική μας πίεσε και είχε κάποιες φάσεις στην συνέχεια με Φορτούνη και Κουλούρη, όμως οι πολλές πάσες που έγιναν στην άμυνα μας αλλά και οι επικύνδινες για τους αντίπαλους σέντρες από πλευράς Τορροσίδη δεν άλλαξαν την εικόνα και έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Παίκτης-κλειδί
Ο αρχηγός, Βασίλης Τοροσίδης ήταν πραγματικά άξιος σήμερα και ο μοναδικός παίκτης της Εθνικής μας που δεν έδειξε να κουράζεται ή να αποπροσανατολίζεται από τον στόχο του μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Αδύναμος κρίκος
Ο Πέτρος Μάνταλος δεν μπόρεσε να μπει ουσιαστικά ποτέ μέσα στο παιχνίδι και μη έχοντας κάποια τελική φάση ή κάποιο σωστό κοντρόλ της μπάλας μπορούμε να τον συμπεριλάβουμε στους χειρότερους της βραδιάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code