ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λάγκας: ''Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε επίπεδο σαν ομάδα''

Ο Δημήτρης Λάγκας εξηγεί γιατί ο Δικέφαλος ανέβηκε ένα επίπεδο σαν ομάδα, παρόλο που δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Ο ΣΤΟΧΟΣ
Ο ΠΑΟΚ μετά και από την χθεσινή του επικράτηση στο φάληρο έκανε το 2x2 στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.Δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, το καλό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτο που θέλει φέτος ο κόσμος και η ίδια η ομάδα.Φέτος ο στόχος είναι ένας: Το Πρωτάθλημα! Είτε αυτό έρθει με καλές εμφανίσεις, είτε όχι.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ
Ο δικέφαλος πέρυσι έπαιξε ποδόσφαιρο εντυπωσιασμού, κατάφερε να πάρει το κύπελλο και έχασε το πρωτάθλημα έχοντας παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα για την σαιζόν 2017/18.Φέτος οι ασπρόμαυροι δείχνουν να έχουν μεγαλώσει σαν ομάδα, καταφέρνοντας να παίρνουν τη νίκη σε αγώνες που δεν παίζουν καλά(ΑΕΚ), ακόμη και σε αγώνες που σε ένα ημίχρονο είχαν μία μόλις τελική!(Ολυμπιακός)
Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν θα παίζει έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα βρει ρυθμό και θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, αλλά εάν δεν μπορείς να τον κερδίσεις έτσι πως να τον κερδίσεις όταν θα βρει ρυθμο.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Η ομάδα του Λουτσέσκου βγάζει χαρακτήρα, διότι σε μάτς που πέρυσι έπαιξε καλή μπάλα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, ενώ φέτος απ'την αρχή του πρωταθλήματος και μάλιστα σε δύο ντέρμπι, έδειξε ότι ο στόχος σε κάθε ματς είναι οι 3 βαθμοί και θα τους πάρουν δια πυρός και σιδήρου.

Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΥΧΗ
Και θα βρεθεί κάποιος να μου πει, καλά όλα αυτά που λες αλλά αν η ΑΕΚ στη Τούμπα την προηγούμενη βδομάδα είχε προηγηθεί, με το σουτ του Λιβάγια που κατέληξε στο δοκάρι ή ο Ολυμπιακός είχε σκοράρει σε μία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, τότε τι θα γινόταν;
Σίγουρα ο ΠΑΟΚ ήταν εν μέρη τυχερός, χωρίς την τύχη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, όμως για να κέρδισε δύο ντέρμπι και να έχει 5x5 στο φετινό πρωτάθλημα σίγουρα δεν είναι μόνο τύχη.

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ
Άσχημες μέρες έχουν όλοι, ο δικέφαλος απο πέρυσι έχει δημιουργήσει καλή χημεία στην άμυνα του.Κεντρικό αμυντικό δίδυμο: Βαρέλα, Κρέσπο, πίσω τους ο Πασχαλάκης και μπροστα ο Κάνιας.Το Πάζλ της επιτυχίας έχει συμπληρωθεί καθώς και στην κακή μέρα αυτοί θα είναι εκεί να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code